Légkondicionáló nélküli szobába zárta gyerekeit egy nő Las Vegas-ban - egyikük meghalt

Vágólapra másolva!
Egy légkondicionáló nélküli szobába zárta gyerekeit egy nő Las Vegas-ban a negyven fokos kánikulában. Az egyikük, egy ötéves kislány meghalt - írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Hétfőn letartóztatták a 23 éves Kamaya Taylort. A nőt azzal vádolják, hogy szánt szándékkal bezárta a gyerekeit egy légkondicionáló nélküli szobába Las Vegas-i otthonukban, miközben több mint 40 fokos hőség tombolt.

Az ötéves kislánya meghalt. Kisebbik, kétéves kislányát a gyámhatóságok vették magukhoz.

A rendőröket azért hívták ki, mert a nő zavartan viselkedett: a negyven fokos hőség ellenére is takaróba csavarta a kisebbik gyerekét, kövekkel dobált meg autókat, és azt kiáltotta: "Jákob fia vagyok. Én öltem meg őt!"

A kiérkező rendőrök a zárt, felforrósodott hálószobában találtak rá a gyerekekre, az ötéves kislány addigra már halott volt.

A nő azóta is előzetes letartóztatásban van, gyilkossággal és gyermekbántalmazással vádolják. A főbérlője azt állította, hogy korábban is látszott, hogy a nőnek segítségre van szüksége, aki azonban azt mondta neki, hogy nincs senkije. A gyerekek nagyanyja szerint viszont fia, a gyerekek apja részt vett a család életében, és minden támogatást megadott nekik.