Csak percek választották el attól, hogy teljesüljön élete álma. Az oltár előtt azonban összeesett, és  meghalt az a 11 gyermekes skót édesapa, akinél nemrég súlyos betegséget diagnosztizáltak - számolt be a tragikus esetről a BORS.

Mint írták, életük legszebb napja fordult rémálomba. A 11 gyerekes Paul Wynn a skóciai Stevenstonban éppen elvenni készült élete szerelmét, akivel már 21 éve éltek boldogságban, amikor rosszul lett az oltár előtt és meghalt. 

Alison Wynn fiával az oldalán már a sorok között lépdelt az oltár felé, amikor azt látta, hogy élete párja összeesik, a család pedig felugrott és próbálták megmenteni az életét. 

Paul nyolc nappal korábban kapta a lesújtó diagnózist az orvosoktól, hogy gyógyíthatatlan rákos. A daganatos betegség a hasnyálmirigyét is megtámadta, de korábban áttétet képzett már a máján és a tüdejében is. 

Hat hetet jósoltak neki mindössze. 

Emiatt előrébb hozták az esküvő időpontját, mert mindenképpen szerették volna hivatalosan is összekötni az életüket.  Ez az álmuk azonban már nem válhatott valóra. 

Ha tudtam volna, hogy nem tudunk egybekelni, megpróbáltam volna egy még korábbi időpontra leszervezni az esküvőt. Rettenetesen nehéz most, de a gyerekek miatt nem roppanhatok össze, minden nap fel kell kelnem és élnem velük az életemet. Paul és én 2004-ben elveszítettünk egy gyermeket, miután elvetéltem, így egy kis vigaszt nyújt nekem most, hogy ott vannak fent együtt  - mondta az egyik helyi lapnak Alison.