Megölte a szomszéd kislányt egy amerikai férfi

Vágólapra másolva!
Tavaly egy hatéves kislány eltűnt azután, hogy elindult haza az iskolából. A rendőrök napokig keresték, mire kiderült, hogy többször is kihallgatták már a gyerekgyilkost, sőt még azt a zsákot is látták a férfi lakásában, amiben először elrejtette a holttestet. Amikor a rendőrök megtalálták egy erdőben a kislány a földi maradványait, azonnal a férfi lakására indultak. Mire odaértek, már nem élt - írja a CrimeOnline.
Vágólapra másolva!

A 6 éves Faye Marie Swetlik tavaly február 10-én tűnt el a dél-karolinai Cayce-ben, nem sokkal azután, hogy elindult haza az iskolából.

A rendőrök azonnal keresni kezdték. A szomszédokat is kihallgatták, köztük Coty Taylort is, aki akkor még nem volt gyanús nekik.

A kislány eltűnése utáni első két napban több ember otthonát átkutatták, Taylor lakását, ahol a rendőröknek feltűnt egy fekete szennyeszsák,

ami tele volt, de akkor nem gondolták, hogy erre kéne fókuszálniuk. Később ki is hallgatták a 30 éves férfi, aki azt hazudta, hogy aludt akkor, amikor a gyereknek nyoma veszett.

A rendőrök ekkor kezdték el megkérdőjelezni a férfi alibijét és gyanút fogtak.

Főleg akkor kezdtek gyanakodni, amikor Taylor lakótársa furcsa szagot kezdett érezni a lakásban. Azt mondta a rendőröknek, hogy

ugyan még soha nem érzett hullaszagot, de érezte, hogy valami nem stimmel.

Taylor szagtalanító spray-t használt, a lakótársa pedig azt gondolta, azért teszi, hogy elfedje a marihuána szagát. A rendőrök és a szobatársa is egyre gyanúsabbnak találta a férfit.

Taylor 3 nappal Faye eltűnése után hajnali 1-kor egy erdős területre vitte a holttestet és elásta.

A kamerafelvételeken később látták, ahogy elsétált egy boltba, hogy földet vegyen, majd egy taxival vitette magát haza. A sofőrt is megtalálták és kihallgatták, azt mondta a nyomozóknak, hogy szokatlanul viselkedett. Útközben megkérdezte tőle, hogy ismeri-e az eltűnt kislányt, mivel ugyan azon a környéken laknak. A

férfi többször is azt felelte a sofőrnek, hogy nem tudja, még sosem találkozott vele.

A biztonsági kamerák felvétele szerint valaki visszament az erdőbe és egy 50 kilósnak tűnő zsák virágföldet vitt magával.

Aznap reggel a rendőrök egy pöttyös csizmát találtak Taylor szemetesében, ami pont olyan volt, mint amit Faye viselt az eltűnésekor,

és egy leveses kanalat, ami földes volt. Ezek után a rendőrök újra átkutatták az erdőt, ahol megtalálták a 6 éves kislány holttestét.

Egy műanyag szemeteszsákkal a nyaka köré tekerve bukkantak a kislány holttestre.

A nyomozók elmentek Taylor lakására, hogy elfogják, de már nem tudták.

Egy késsel a nyakában találtak rá a férfire, öngyilkos lett.

A nyomozók megvizsgálták azt szennyeszsákot, amit a kislány eltűnésének hajnalán láttak a lakásban és megtalálták benne a kislány DNS-ét. Emellett a férfi körmei alatt is megtalálták ugyanezt. Egyelőre nem tudják, miért ölte meg végzett vele. A férfi lakótársa azt mondta, hogy

Taylor depressziósnak érezte magát és korábban is voltak öngyilkos gondolatai,

gyerekesnek és zárkózottnak jellemezte, de nem gondolta, hogy képes lenne ilyesmire. Egy másik férfi, aki online játékokat játszorr Tylerrel, úgy jellemezte őt, hogy:

Taylornak nem volt büntetett előélete, és nem ismerte a kislány szüleit sem.

- mondta Bryan Snellgrove, Cayce közbiztonsági igazgatója.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!