Agyonverte a 3 éves kisfiút a bébiszitter, az édesanyának egy üzenetet hagyott hátra

Jameson Nance, Joshua Manns, bébiszitter, gyilkosság, Florida
Vágólapra másolva!
Meghalt egy 3 éves kisgyerek Floridában, miközben a bébiszitterével volt otthon. Mire az édesanya hazaért, gyerekét holtan találta a kádban, a bébiszitter pedig csak egy üzenetet hagyott hátra.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Joshua Manns évek óta vigyázott a 3 éves Jameson Nance-re. Egyik este a férfi felhívta az édesanyát, és azt mondta neki, a kisfiú valószínűleg megfulladt. A nő azonnal hazarohant a munkából, de már késő volt. A kisfiát holtan találta a fürdőszobában, a bébiszitter pedig már sehol nem volt, csupán egy üzenetet hagyott hátra.

Az üzenetben a férfi azt írta, hogy a gyerek rohamot kapott, miközben a kádban volt, ezért megfulladt. Azt is írta, hogy tudja, senki nem fog hinni neki, de nem akar börtönbe menni, ezért elszökött - írja a Bors a CrimeOnline-ra hivatkozva.

Éveken keresztül verte a gyereket

Az orvosszakértő szerint azonban a kisfiú halálát nem fulladás okozta. A testén bántalmazásra utaló sérüléseket talált.

Kiderült, hogy a férfi nem először bántotta a gyereket. Évekkel korábban két rejtélyes lábtörése volt a kisfiúnak, a karján égési sérüléseket találtak. A rendőrök ezeket is a férfi bántalmazásainak tulajdonították.

Mannst június 28-án fogták el a rendőrök Georgiában. A rokonainál bujkált, de megpróbált visszajutni szülőföldjére, Virginiába. A férfit óvadék nélküli letartóztatásban tartják a tárgyalása kezdetéig.