A 61 éves, manchesteri Gary Healey szörnyű titkára azután derült fény, hogy áldozata beszélt az esetről a barátainak. A férfi egy éven belül többször is megerőszakolta.

A pedofil férfi először elnyerte a kislány bizalmát, és többször elvitte őt teherautóval a barátaihoz és rokonaihoz, ám idővel molesztálni kezdte, majd többször is megerőszakolta.

A kislány még csak 11 éves volt, amikor a férfi először próbálta megcsókolni. Ekkor épp a nagynénjéhez és a nagybátyjához vitte el kocsival.

"Ahogy telt az idő, egyre többször fordult elő, hogy magához szorította az arcát, és erőszakkal megcsókolta. Ez így ment egészen egy évig, azaz amíg áldozata be nem töltötte a 12 évet. Ezután pedig arra kényszerítette, hogy szálljon be a teherautó hátuljába. A kislány ekkor nagyon megijedt, de nem mert ellenkezni"

- mondta el Charlotte Johnson ügyész a manchesteri bíróságon.

Forrás: GMP

Healey ekkor megerőszakolta, miközben mondogatta neki, hogy 

Ne legyél szégyellős!"

Amikor a lány betöltötte a 14 évet, a férfi továbbra is megpróbálta őt bántalmazni, ekkor azonban már a többször is próbált kitérni a támadások elől.

A férfi azonban folytatta a molesztálást, és azt mondta neki:

Még azt sem hagyod, hogy megcsókoljalak, pedig én imádlak téged, és sosem bántanálak."

Ám egy nap a lány már nem bírta tovább, és beszélt barátaival a szörnyű élményekről, amelyeken évekig keresztül kellett mennie.

Az ügyvédje, Martin Callery mindezek ellenére jó emberként jellemezte védencét, akinek családja van, és keményen dolgozik értük. Hozzátette, megbánta, amit tett, és szeretné, ha megkegyelmeznének neki.

Ám a bírót nem hatották meg ezek a szavak, és

nemi erőszak, illetve szexuális zaklatás miatt 14 év börtönre ítélte Healey-t, melyből legkorábban 9 év és 4 hónap letelte után szabadulhat feltételesen.

Ezen kívül talán örök életében rajta lesz a szexuális bűnözők listáján - írja a DailyStar.