A 32 éves, krakkói Claudia Fijal modellkarrierje már tizenéves korában szárnyalni kezdett. Ám egy fotós durván visszaélt a tapasztalatlanságával és ártatlanságával: rejtett kamerával meztelen felvételeket készített az akkor mindössze 14 éves lányról. Fijal elmondta, rendkívül kiszolgáltatva, és megsemmisülve érezte magát, ezért szeretné felhívni a fiatal, feltörekvő modellek figyelmét, hogy legyenek nagyon óvatosak, mert az ő példájából tanulva elkerülhetik a hasonló kellemetlen élményeket.

A ma is rendkívül csinos és vonzó 32 éves modell elárulta, hogy 2003-ban egy perverz fotós titkos felvételeket készített róla, amíg a fülkében átöltözött.

Forrás: Jam Press/@claudiafijal

A nő úgy fogalmazott, hogy

szó szerint "megbecstelenítve" érezte magát, amikor szembesült a felvételekkel.

Miután egészen fiatalon berobbant a karrierje, sokat utazott külföldre is. Egy napon New Yorkban volt egy fotózáson, amikor a menedzsere, Mark hirtelen berohant hozzá az öltözőbe.

Épp ruhát váltottam, amikor Mark hirtelen dörömbölni kezdett a fürdőszoba ajtaján. Faggatni kezdtem, hogy mi a baj, de nem mondta el. Nagyon megijedtem. Végül kiderült, hogy amíg én a mosdóban voltam, ő szétnézett a stúdióban, és meglátott egy szobát, amelyiknek nyitva volt az ajtaja. Bement, és meglátott egy monitort, amelyen én voltam, teljesen meztelenül, miközben átöltöztem. Ekkor már minden világos volt: a fotós titkos kamerákat szerelt fel. Mark ekkor kirángatta a VHS-t a gépből, engem pedig kivonszolt az öltözőből".

Miután Claudia és Mark értesítették a rendőröket, azok olyan dolgot fedeztek fel, amitől a lánynak a hideg futkosott a hátán.

"Késöbb rengeteg illegális felvételt találtak a fotós stúdiójában"

- idézte fel.

A fotós emiatt börtönbe került, de Claudia elismerte, nem is emlékszik már rá, hogy mivel próbálta védeni magát a rendőrök előtt:

Igyekeztem tudatosan kiiktatni az életemnek ezt a részét az agyamból, már amennyire lehetett. Nem szeretek erre gondolni, és miután megtudtam, hogy börtönbe került, a családommal együtt igyekeztem nem is foglalkozni vele többé"

- mondja Claudia.

Bár Claudia nagyon megijedt, amikor az eset történt, és a szülei is féltették, ezért azt

javasolták neki, hogy hagyja abba a modellkedést, de a lány továbbra is folytatta.

Szerencsére a menedzserem a családom jó barátja volt, apuhoz és anyuhoz is rendkívül közel állt, de még így sem voltak biztosak abban, hogy jó ötlet lenne folytatnom a modellkedést. Korábban eszembe sem jutott aggódni ilyen dolgok miatt, ám ez az eset borzasztó sebezhetővé, gyanakvóvá, és óvatossá tett. Ha pedig arra gondolok, hogy ezt más lányokkal is megtette, a gyomrom is felforful. Meddig csinálhatta ezt észrevétlenül?"

- mondta Claudia megbotránkozva.

Később a rendőrök közölték vele, hogy egy másik fotós is készített róla titkos képeket. Ő photoshoppal érte el, hogy a lány a képeken meztelennek tűnjön.

A volt Playboy modell elmondta, hogy még

a gondolatától is rosszul van, hogy az ő engedélye nélkül mások így lássák.

Néhány hónappal később a rendőrök közölték a hírt, hogy ez a fotós is börtönbe került.

A nő 2015-ben hozzáment a most 34 éves David Stevens- hez, majd közösen edzőtermet nyitottak.

A pandémia idején azonban kénytelenek voltak ideiglenesen bezárni.

Így végül Claudia az OnlyFans nevű, fizetős internetes oldalon kezdett megosztani edzős videókat, és táplálkozási tanácsokat. Ám itt sem kerülhette el, hogy egyesek ne emberként, hanem tárgyként tekintsenek rá:

Étrendeket, és személyre szabott edzésterveket küldtem az embereknek, akik azonban nem érték be ennyivel, látni akarták a bikinis fotóimat is."

Claudia hozzátette, ezzel szeretné felhívni a kezdő modellek figyelmét a szakma esetleges veszélyeire, hogy ne járjanak úgy, mint ő fiatalon - írja a DailyStar.