P. Ildikó és Zoltán idillinek tűnő kapcsolatban éltek floridai otthonukban két  kislányukkal, aztán - senki nem tudja miért - Ildikó váratlanul kivégezte a férfjét, a gyilkosság után magával is végzett- írta meg a Bors.

A két árván maradt kislánynak a helyi magyar közösség hatalmas összefogással pénzgyűjtésbe kezdett.

A Bors információi szerint a házaspárt eltemették, méghozzá külön szertartás keretében, Zoltánt pedig két helyen, szülőhazájában és választott otthonában is végső nyugalomra helyezték.

A férfit áprilisban Floridában, míg pár napja Kiskőrösön is elbúcsúztatták. Idősebbik kislánya, Kíra megható üzenettel búcsúzott édesapjától:

– Nagyon szerettem édesapámat, nagyon sok vidám utunk volt együtt a világ minden táján. Sokat jelent nekem, hogy tudom, ő még mindig itt van velem – írta.

Kifejtette, hogy Zoltán fantasztikus, gondoskodó apa volt, aki mindent megadott családjának. Édesanyja tettéről szűkszavúan írt.

A lányokhoz kiutazott apai nagymamájuk, azonban a gyerekek úgy döntöttek, inkább Amerikában maradnak. Jelenleg, úgy tudni, egy ismerősük gyámsága alatt élnek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!