Hárman haltak meg a michigani fesztiválon szén-monoxid mérgezésben

Gas boilers Indoor Inside Still life Home accident Energy Carbon monoxide Heating Boiler Furnace Composite image Photomontage Compound image Danger No people Horizontal ENVIRONMENT INTOXICATION POISONING PICTOGRAM HEATER COLOR
Illustration on the dangers of combustion gas boilers source of carbon monoxide poisoning. Paris, France (Photo by GARO / Phanie / Phanie via AFP)
Vágólapra másolva!
Három férfi meghalt, miután a gyanú szerint szén-monoxid-mérgezést szenvedtek a Faster Horses countryzenei fesztiválon Michiganben az elmúlt hétvégén - írta meg az nme.com.
Vágólapra másolva!

A Lenawee megyei seriff hivatala megerősítette, hogy öt férfit - mindannyian a 20-as éveik elején jártak - találták meg szombat délután,a lakókocsijukban.

Hármukat a helyszínen halottnak nyilvánították, kettőt pedig azonnal kórházba szállították a kempingből, kritikus állapotban. Jelenleg akut szén-monoxid-mérgezéssel kezelik őket.

A seriff hivatalának közleménye szerint az egészségügyi személyzet a csoport egyik barátjának segélyhívására reagált, aki aggódott, amikor nem hallott felőlük.

Az esetet és az azt követő halálesetet úgy vizsgálják, hogy feltehetően szén-monoxid szivárgás történt a lakókocsi közvetlen közelében található generátorból.

A michigani állami rendőrség a jelentések szerint egy 30 éves nő halálát is vizsgálja, akit a Faster Horses fesztivál területén találtak holtan szombat kora reggel.

A július 16. és 18. között zajlott Faster Horses szervezői egyelőre nem kommentálták a hétvégi incidensek egyikét sem.