Autók szélvédőit törtbe és sokakat megsebesített a hirtelen lezúdoló jégeső Olaszország egyik autópályáján. A forgalmat egy időre le kellett állítani, mert életveszélyes volt a közlekedés. Az egyik videón látszik, milyen hatalmas darabokban hullott a jég. Úgy tűnik, mintha kavicsok potyognának az égből.

Hihetetlen felvételeket töltöttek fel a közösségi oldalakra az után, hogy egy óriási vihar Milánó és Nápoly között szinte mindent letarolt. A két város között húzódó autópályán életveszélyes volt közlekedni, ezért a hatóságok egy időre lezárták ezt a szakaszt - számolt be róla a SkyNews.

 A portál szerint a viharban sokan megsérültek: volt, akit a jég miatt betört szélvédő szilánkjai sebesítettek meg. Súlyos sérültekről azonban nem érkezett hír.

 A közösségi oldalakra feltöltött képek és videók szerint a jég néhol teniszlaba méretű volt. Máshol ennél is nagyobb esett.

 Az erős szél, az erős eső és a jégeső jelentős anyagi károkat okozott Reggio Emilia és Modena tartományokban, gyümölcsösöket tett tönkre. Ott a vihar fákat, tetőket szakított le, néhol áradások voltak - tette hozzá a Jutarnji.hr.