Obama és Trump egykori elnöki orvosa szerint Bidennek le kellene mondani a rossz mentális állapota miatt

Joe Biden, Amerikai Egyesült Államok, elnök
Joe Biden háromszor is furán suttogott a miklorfonba a washingtoni sajtótájékoztató során
Vágólapra másolva!
Joe Bidennek, az Egyesült Államok elnökének egészségi állapota miatt vissza kellene vonulnia – jelentette ki Ronny Jackson, Barack Obama és Donald Trump korábbi elnöki orvosa. A Fox Newsnak adott interjúban elmondta, ő a kezdetektől kételkedett Biden szellemi frissességében, és most valóban bebizonyosodni látszanak kételyei – írja a Magyar Hírlap.
Vágólapra másolva!

– véli Ronny Jackson.

Barack Obama és Donald Trump egykori elnökök volt orvosa úgy fogalmazott:

Jackson elmondta:

Ismert, hogy már Biden kampánya alatt felmerült a kérdés, hogy vajon a 78 éves politikus megfelelő szellemi állapotban van-e ahhoz, hogy esetleges győzelme után országát vezesse.

Megválasztása óta az elnök feltűnően kerüli a sajtótájékoztatókat, ha mégis a sajtó elé áll, akkor előre megírt válaszokat ad korábban feltett kérdésekre.

Többször is a demencia jelei mutatkoztak Bidenen

ezeken az eseményeken, nehezen formálja a szavakat, mondatokat, és dadogni is szokott.

Ahogy arról az Origo már többször beszámolt,

Biden stábját számtalan alkalommal vádolták azzal, hogy eltitkolja az elnök valódi egészségügyi helyzetét, különös tekintettel a mentális állapotára.

Az alábbi, még 2020 augusztusában készült videóból kiderül, hogy addig a demokrata politikus milyen hajmeresztő kijelentéseket tett, amelyek sokak szerint Biden demenciájára utalnak.