Keménylapos mesekönyvnek álcázott kiadvány óvodásoknak a gender-ideológiáról, szexualitásról. A gender-ideológiához köthető szavakon keresztül tanulhatják meg a legkisebbek az ábécét egy óvodásoknak szóló mesekönyvből. The GayBCs című könyv keménylapos kiadásban jelent meg, egyértelműen a legfiatalabb, néhány éves gyerekeknek szól. A könyv minden lapján az ábécé egy betűjét mutatják be, melyekhez a gender-ideológiának megfelelő szavakat társították - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A szerepeltetett LMBTQ-kifejezések többsége valamilyen szexualitást ír le, így például az "A" betűnél megtalálhatjuk az aszexualitás rövidítését, a "B"-nél pedig a biszexualitás fogalmára tanítja az óvodásokat a könyv.

Az LMBTQ-propaganda a gyerekeket célozzaForrás: V4NA

A "D" betűnél a gyerekeket a "drag" szóra tanítják, a rajzon pedig egy vidám bajszos kislányt láthatnak, aki férfiruhákat visel éppen. Az ellenkező nem ruházatának viselését a könyv más részeiben is nyíltan népszerűsítik. Az S betűnél például két fiú szereplője szoknyát visel, és úgy táncol.

Az ABC minden betűjénél valamilyen gender-elmélettel kapcsolatos szavat tanulhatnak a kisgyerekekForrás: V4NA

A könyv tehát
nyíltan az óvodáskorú gyerekeket célozza meg, hogy már egészen kis korban beléjük sulykolják a gender-ideológia alapjait.A jelek szerint pedig meg is van a hatása a gender propaganda könyvnek.

Egy, a közösségi oldalakra felkerült videóban, egy kisfiú magától sorolja a "meleg ábécét".

A videón sokan felháborodtak, annak az eredeti változatát el is távolították a Twitterről. Volt, aki egyszerűen csak annyit írt, "agymosás", hogy egy kisgyerek szinte kívülről tudja már a „meleg ábécét", pontosan ismeri, hogy az "L" betű a leszbikusokkal azonosítható, a "B" betű a biszexuálisokkal, a "C" pedig a coming out-tal.

A meleg ábécén keresztül egyébként már más esetben is érzékenyítették a kisgyerekeket. A Nickelodeon mesecsatorna az év elején kiadott egy videót, amiben a "P" betűnél a főszereplő, egy kék kutya a pride-ról, vagyis büszkeségről énekel, míg a képernyőn nyolcféle szexuális kisebbség zászlaját láthatjuk, a "P" betű pedig az új Pride zászló színeivel van kiszínezve.

A "Meleg ábécé" egyik korábbi változatában, a betűkhöz intim testtájakat, szexuális irányultságokat, sőt egy LMBTQ-társkeresőt is társítottak. Az "A" mellé így kerülhetett az Ass (fenék), a "G" mellé a Gaydar nevű társkereső, a "Q" betűhöz pedig a queer szó.