Megijedt az LMBTQ-mozgalomtól a krakkói polgármester

LMBTQ, pride, Krakkó
A Queerowy Maj LMBTQ-szervezet bejelentette, hogy Krakkó polgármestere, Jacek Majchrowski védnökséget vállalt a homoszexuális rendezvényen
Vágólapra másolva!
Tiszteletbeli védnökséget vállalt az augusztusi LMBTQ-felvonuláson a krakkói polgármester – mindez több okból is megdöbbentette az LMBTQ-propagandától idegenkedő városlakókat- írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Augusztus 14-én rendezik meg Lengyelország második legnépesebb városában, Krakkóban a helyi Pride-ot.

A Queerowy Maj LMBTQ-szervezet bejelentette, hogy Krakkó polgármestere, Jacek Majchrowski védnökséget vállalt az augusztusi LMBTQ-felvonuláson Forrás: V4NA

A vallásellenes túlkapásairól is elhíresült rendezvényt ráadásul Szűz Mária mennybemenetele ünnepének előestéjén rendezik, ami a hagyományosan hívő keresztény lengyelek körében felzúdulást keltett.

A helyi Queerowy Maj LMBTQ-szervezet bejelentette, hogy Krakkó polgármestere, Jacek Majchrowski védnökséget vállalt a homoszexuális rendezvényen - most először.

Krakkó polgármestere – aki 2002 óta ül a városvezetői székben – egészen eddig távol tartotta magát minden olyan megnyilvánulástól, amely okot adott volna arra, hogy közéleti tevékenységét összekapcsolják az LMBTQ-ideológia nyílt támogatásával. Engedélyezte ugyan a felvonulásokat a városban, de igyekezett semlegesen viszonyulni az ilyen kezdeményezésekhez. Eddig.