Botrány a brit királyi családban: 3 nővel kapták lencsevégre az újdonsült apukát

meghanmarkle_fan
meghanmarkle_fan
Vágólapra másolva!
Áll a bál a brit királyi családban: a bulvársajtó ugyanis tele van azokkal a fotókkal, amik Eugénia hercegnő férjéről, a 35 éves Jack Brooksbankról és három feltűnően csinos nőről készültek egy luxushajó fedélzetén – adta hírül a Joy.
Vágólapra másolva!

Eugénia hercegnő jelenleg Windsorban tartózkodik 5 hónapos babájukkal, férje azonban részt vett a hétvégén, Caprin egy jótékonysági bálon. Ezzel önmagában még semmi gond nem lenne, a férfi ugyanis elvileg dolgozott: ő a Casamigos tequila márkanagykövete és az Unicef Summer Gála egyik szponzora, ezért is vett részt az eseményen.

Ám most előkerültek felvételek a pénteki napról: Jack aznap egy csodás jacht fedélzetén pihent 3 feltűnően csinos nő társaságában: vele volt Rachel Zalis, egy női magazin egykori szerkesztője; Maria Buccellati modellből lett divatnagykövet és Erica Pelosini olasz modell.

Utóbbi nem nagyon zavartatta magát a fedélzeten: bikinialsót és felül egy törülközőt viselt, ám azt időnként levette, így félmeztelenül szórakozott a hercegnő férje és a többi nő társaságában.

Egy bennfentes szerint Eugénia azért nem tartott férjével Caprira, mert az "üzleti útra" ment oda.

A férfi feladata ugyanis az volt, hogy képviselje az italmárkát, amit 2013-ban George Clooney és Cindy Crawford férje, Rande Gerber alapítottak.