Kint hagyta a töltött fegyvert, majd elaludt a bébiszitter - a kisfiú lelőtte 7 éves testvérét

Kayla Tully Twitter, bébiszitter, töltött fegyver
Vágólapra másolva!
Egy bébiszitter a védelmére bízott gyerekek előtt hagyott egy töltött fegyvert. Amíg aludt, az egyik kisgyerek lelőtt egy másikat. A nő a lövést sem hallotta meg.
Vágólapra másolva!

Kétségbeesetten hívta fel csütörtök hajnalban a mentőket egy nő Floridában, egy meglőtt és vérző 7 éves kisgyerek megmentéséhez kért segítséget - írja a Bors.

A helyszínre elsőként a rendőrök értek ki, akik megkezdték az újraélesztést, amit a mentősök vettek át, végül kórházba szállították a kisfiút.

A 32 éves Kayla Tullyt a gondjaira bízott egyik kisgyerek riasztotta fel álmából, és elmondta neki, hogy lelőtte a testvérét.

A nő egy ugató kutya után nyomozott a bejárati ajtónál, a töltött 20-as kaliberű sörétes puskáját kitámasztva hagyta a hátsó bejárati ajtónál. Ezután leült a nappaliban a kanapéra, majd elaludt. Olyan mély álomba merült, hogy még a lövésre sem riadt fel.

A jelentés szerint öt 10 év alatti gyerek tartózkodott az otthonban, akik mind Kayla felügyeletére voltak bízva.

Egyelőre nem tudni, hogy a lelőtt gyerek milyen állapotban van, és hogy milyen sors vár a többiekre.

Tully védelmében azt is elmondta a tiszteknek, hogy rendszeresen a hátsó ajtó mellett hagyott egy töltött lőfegyvert. A nőt gyerek ellen elkövetett kegyetlenséggel, súlyos bántalmazással, gyerek elhanyagolásával és lőfegyver nem biztonságos tárolásával vádolják