Az LMBTQ-lobbi a klasszikus tündérmeséken keresztül érzékenyítené a gyerekeket

A Herceg és a Lovag lmbtq
A lovag megmenti a herceg életét, aki első látásra beleszeret a segítőjébe
Vágólapra másolva!
A klasszikus tündérmeséken alapuló történetbe csempészték az LMBTQ-érzékenyítést egy meleg királyfi és megmentője, a hős lovag segítségével. Bár a könyv elfogadásra is taníthatná a gyerekeket, abban számtalan gyermekpszichológus és tudós egyetért, hogy a hagyományos dolgoktól való eltérés kisgyermekkorban összezavarja a gyerekeket. A túlzott érzékenyítés pedig a nemi diszfóriával diagnosztizált gyerekek számát is drasztikusan növelte - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A Herceg és a Lovag című könyv főszereplője egy királyfi, aki nem talál magának feleséget, pedig rengeteg szebbnél szebb lányt mutatnak be neki, akik boldogan hozzámennének. Bár feleséget nem talál magának a királyfi, egy veszedelmes sárkány megtámadja a királyságot, így elindul, hogy megvédje az országát.

A Herceg és a Lovag Forrás: V4NA

A királyfi meg is találja a sárkányt, akivel egyedül akar megvívni, de feltűnik egy hős lovag, aki segíti a csata során, együtt legyőzik a sárkányt, sőt a lovag megmenti a herceg életét is, aki első látásra beleszeret a segítőjébe.

A lovag megmenti a herceg életét, aki első látásra beleszeret a segítőjébe Forrás: V4NA

A várba mindketten hősként térnek vissza, ahol összeházasodnak, boldogan élnek, az öreg király és felesége pedig örült annak, hogy a fiuk végre megtalálta a mellé való személyt, aki segíthet neki az ország irányításában.

A várba mindketten hősként térnek vissza, ahol összeházasodnak Forrás: V4NA

A könyvnek 2021-ben megjelent a második része is, amelyben a királyfit és férjét megkoronázzák. A királyságot azonban ismét meg kell védeniük ezúttal egy gonosz uralkodótól, ezért útnak indulnak, hogy megtalálják a gonoszt.

A könyvnek 2021-ben megjelent a második része Forrás: V4NA

Ehhez hasonló mesekönyvet már korábban is adtak ki. 2014-ben jelent meg A Hercegek és a Kincs egy könyv, amiben két fiatal férfi útnak indul, hogy kiszabadítsanak egy hercegnőt, megtalálják a kincset, és egyikük elvegye feleségül a fiatal lányt. Útközben azonban rájöttek, hogy egymásba szerettek bele.

A Hercegek és a Kincs Forrás: V4NA

Már számtalan tanulmány született azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontos egy kisgyerek fejlődése során a stabilitás. Legyen szó akár családi kapcsolatokról, biztonságos otthonról vagy következetes nevelésről. A gyerekek számára ugyanilyen fontos, hogy legyenek biztos pontok, amikor kialakítják a világról alkotott képüket.

A meleg hercegről szóló mese azonban tudatosan a hagyományokkal szembemenve érzékenyíti a gyereket. A kornak nem megfelelő szexuális felvilágosítással kapcsolatban pedig már szakértők is felemelték a hangjukat.

A gender- és a transzgender-lobbi korai érzékenyítésének eredményeként trendszerűen megnőtt azon gyermekek száma, akiknél nemi diszfóriát állapítanak meg, derül ki egy tanulmányból. A gyermekek körében az Egyesült Államokban 2014-ben 468 esetben állapítottak meg nemi diszfóriát, ez a szám 2018-ra 2519-re, vagyis négy év alatt több mint ötszörösére nőtt, többek között azért, mert több klinikán

a korábbi 16 helyett már 11 éves kortól adnak pubertás blokkoló tablettákat.

A kutatás szerint a nemi diszfória diagnosztizálások száma azért is nőtt meg ilyen nagy mértékben, mert a gyermekek nemi fejlődésével foglalkozó klinikákat nyomás alatt tartja az LMBTQ-lobbi.

Marcus Evans pszichoterapeuta, a The Tavistock and Portman NHS Foundation Trust volt vezetője nyilatkozott a gyermekek szexuális fejlődésének támogatásával kapcsolatban.