A saját anyját megerőszakoló, biológiailag férfi elítéltnek jóváhagyták a kérelmét, így a férfi nemi szervekkel rendelkező szexuális ragadozó női börtönben töltheti le a börtönbüntetését - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A 39 éves transznemű YouTube sztár bár biológiailag férfi, nőként azonosítja magát, ezért engedélyt kapott arra, hogy az édesanyja megerőszakolása miatt kirótt börtönbüntetést női börtönben tölthesse le. 

Chris Chan a női börtönben töltheti le az anyja megerőszakolásáért kiszabott büntetéstForrás: V4NA

A vloggert aztán tartóztatták le, hogy nyilvánosságra került beszélgetéseken, melyen a jelek szerint ő beszél, elismerte, hogy megerőszakolta a 79 éves édesanyját. Chandler édesanyjával, Barbarával élt együtt a Virginiai Ruckersvilleben. A nyolc perces beszélgetés során a youtuber elmondja az egyik barátjának, hogy az anyja, Barbara tette meg az első lépést. Chandler továbbá kifejti, hogy ő és az anyja most olyan rutin szerint élnek, hogy minden harmadik nap szexelnek, amit a demenciában szenvedő 79 éves nő a telefonhívás szerint élvez.

Saját elmondása szerint évek óta szexuális érzelmeket táplált a saját anyja irántForrás: YouTube/ CwcvilleGuardian

Az erőszakoló később az állította, hogy körültekintően és óvatosan közelítette meg a helyzetet, miután évek óta szexuális érzelmeket táplált az anyja iránt, és gyakran álmodik is vele.

A transznemű Youtuber úgy vált népszerűvé a közösségi oldalakon, hogy több képregényes karaktert is létrehozott az évek során, és a rajzait rendszeresen megosztotta követőivel.

Christine Chandler már nőként tölti a büntetését a Henrico megyei börtönben, annak ellenére, hogy rendelkezik férfi nemi szervekkel, és szexuális erőszak miatt kapott 12 év letöltendő börtönbüntetést.