Kizavarták a kávézóból az anyukát, aki meg akarta etetni agykárosodásban szenvedő kislányát

Mother kissing daughter before school. Schoolgirl Preparing Food Healthy Eating Girls Women Two People Community Facial Expression Granny Smith Apple Adult 6-7 Years Backpack Standing Looking Kissing Holding Caucasian Ethnicity Sharing Bonding Togethernes
Caring mother kissing daughter before school. School girl sad because she must go to school.
Vágólapra másolva!
Kitessékeltek egy kávézóból egy anyukát a windsori Legolandben, mert ott szerette volna megetetni agykárosodásban szenvedő kislányát. A gyermek oxigénhiánnyal és agykárosodással jött a világra,  csak egy speciális orrszondán keresztül lehet táplálni, valamint a gyógyszereit is csak így kaphatja meg. Beth Procter, az anyuka panasszal élt az eset miatt, a kávézó tulajdonosa közleményében az eset kivizsgálását ígérte - írja a Bors a Daily Mail alapján.
Vágólapra másolva!

A család 320 kilométert utazott, hogy három napot eltöltsön a környéken. A probléma ott kezdődött, amikor betértek egy helyi kávézóba, az anyuka rendelt magának egy kávét és egy tortát, majd ezután enni szeretett volna adni a kis Leának. Etetés közben hirtelen odalépett hozzá a kávézó egyik alkalmazottja, és felszólította, hogy ő hiába fogyasztott, nem etetheti meg a kislányt a helységben.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/vgajic/Miodrag Gajic

Beth-t nagyon meglepte a dolog, azonnal összepakolt és elhagyta a kávézót. Később panaszt írt a Legoland tulajdonosának, azonban fura választ kapott.

- mondta az anyuka.

A kávézó ezt követően egy közleményt adott ki, melyben kitért arra, hogy minden alkalmazottjuk kapott képzést az ilyen helyzetek kezelésére, és ki fogják vizsgálni az ügyet, amelyet "sajnálnak".