Múlt szombaton tűnt el a 23 éves Megan Newborough, vasárnap kora hajnalban már csak a holttestét találták meg Leicesterben az út szélén. Mint keredült: megerőszakolták, majd megölték. A rendőrök egy fiatal férfit gyanúsítanak a gyilkossággal, akit őrizetbe vettek, és letartóztattak - írja a Mirror.

A lány eltűnéséről szombat délután értesítették a helyi rendőrséget, akik ezután azonnal megkezdték a vizsgálatokat. Vasárnap hajnalban találták meg Leicestershire-ben a holttestét. A testén lévő sérülésekből azt is megállapították, hogy a halála előtt támadója meg is erőszakolta.

A lány megölésével egy 29 éves, Coalville-i férfit gyanúsítanak, akit gyilkosság, és nemi erőszak gyanújával őrizetbe vettek.

Forrás: Leciestershire Police WS

A szülők elmondták, nem tudják szavakkal kifejezni azt a fájdalmat, és elkeseredettséget, amit lányuk halála miatt éreznek:

Megan volt a legszeretetleméltóbb, leginkább odaadó, bőkezű, és gondoskodó ember, akit ismertünk, és valaki most örökre megfosztott minket az imádott lányunktól. Hálásak vagyunk az eddig kapott támogatásokért, és érdeklődésért, de szeretnénk mindenkivel tudatni, most a gyász időszakát éljük, amit szeretnénk békében, nyugalomban megélni"