Egy bajszos kislánnyal reklámozzák a legújabb LMBTQ-propagandakönyvet, amelyet bárki megrendelhet 16 dollárért, közel ötezer forintért. A 3–5 éves korosztálynak szóló könyv borítóján egy óvodáskorú bajszos kislány mosolyog és egy szivárvány színű szélforgóval hirdeti a másságot – írja a Ripost.

Szivárványos kendőt visel a bajszos kislány a 3–5 éves korosztálynak szóló könyv borítóján. Catherine Fernandez M is for Mustache (szó szerinti fordításban: Az M jelentése bajusz) című munkája így hirdeti a másságot. Hozzáteszik: a könyvből a kicsik megtanulhatják, hogy a B betű a bicikli kezdőbetűje, amivel a főszereplő a Pride-ra (melegfelvonulásra) szokott járni. A C betű nem a cica, hanem az angol Colours (színek) első betűje, amelyek a szivárványszínű zászlót képezik, amit a felvonuláson büszkén tartanak. A D betű jelentése a Doesn't matter, vagyis a nem számít kifejezés.

A szerző szerint nem számít, hogy honnan jöttünk vagy milyen testrészeink vannak, mindenki gyönyörű.

Azt is megtudhatják a gyermekek a bajszos kislány ábrájával dekorált könyvből, hogy az N betű a nevet jelenti, amelyet néhányan maguk választanak, hogy passzoljon ahhoz az új emberhez, akivé váltak.

A mindössze pár éves főszereplő kislány szájába olyan mondatokat ad a könyv szerzője, minthogy nagyon szerencsésnek érzi azokat a gyerekeket – mint amilyen ő is –, akiknek leszbikus, homoszexuális vagy transznemű szüleik vannak.

A könyvben semmit nem bíztak a véletlenre, tizenkétszer szerepel különböző tárgyakon a szivárvány, és mindannyiszor ki is hangsúlyozzák, hogy ez bizony a büszkeség jele – írják.

Az M is for Mustache című mesekönyv a 3-5 éves korosztályt célozza megForrás: Instagram

Nincsenek határok, nincsenek értékek, nincsenek erkölcsök

A Ripost azt is megemlíti, hogy Kanadában vihart kavar az a radikális szexuális nevelési tanterv, amelyet az LMBTQ-pártiak terjesztenek az állami iskolákban.

Sok szülő attól tart, hogy gyermekeik összezavarodnak a rájuk zúduló agymosástól, míg a támogatók szerint a program célja, hogy a diákok „igazi önmaguk" lehessenek.

A radikális szexuális felvilágosító programról mindent elmond az a reakció, amit egy kislány mondott az édesanyjának az iskolából hazatérve:

Mami, nem akarok fiú lenni!

A SOGI (Sexual Orientation and Gender Identification) – Szexuális irányultság és nemi identitás – nevű tanterv alapján Kanada-szerte

arra érzékenyíti az állami iskolák diákjait, hogy a gyermek neme nem attól függ, hogy milyen testrészekkel született, hanem attól, hogy az adott pillanatban minek érzi magát.

Egy, az oktatásban részt vevő tanárnő magyarázata szerint

vannak emberek, akik fiúk, vannak emberek, akik lányok, vannak emberek, akiknek a neme lehet egy kicsit mindkettő, vagy akár egyik sem.

A leckék között szerepelnek a transznemű gyerekekről szóló könyvek, és dalok.

A kisgyermekek vannak a legnagyobb veszélynek kitéveForrás: Instagram

A SOGI-tananyag 2016-ban indult Brit-Kolumbiában, és gyorsan terjed egész Kanadában, aminek azonban nem mindenki örül. Laura-Lynn Tyler Thompson, a SOGI egyik fő ellenzője azt mondja, hogy a tanterv többek között azt írja elő, hogy már óvodás korú gyerekeknek is meg kell mondani, hogyan lehetnek más neműek, mint a tényleges nemük.

Több gyerek is azt mondja, attól fél, hogy más neműnek fogja érezni magát.

Kari Simpson, a SOGI egy másik ellenzője úgy véli, hogy a tanterv valójában gyermekbántalmazás.

Mindazokat a gyönyörű tulajdonságokat, amelyek a fiatal lányokat gyönyörű lányokká és nőkké teszik, alapvetően becsmérlik, ahogy azokat a dolgokat is, amelyek a fiúkat, fiúkká, férfivá teszik, és ez már gonoszság

– mondta Simpson. Szerinte a SOGI célja egy olyan társadalom kialakítása, ahol minden megengedett, nincsenek határok, nincsenek értékek, nincsenek erkölcsök.

A magyarok nemet mondhatnak a gyermekeket célzó agresszív LMBTQ-propagandára

A Ripost arról is említést tesz, hogy a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így Európában elsőként a magyar embereknek lesz lehetősége állást foglalni a kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda ügyében. Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány népszavazást kezdeményez arról, hogy a gyermekek nevelésében a szülők jogait megerősítsék, valamint hogy szigorúbban lehessen fellépni a pedofil bűnelkövetőkkel szemben, továbbá hogy véget vessenek annak a gyakorlatnak, hogy LMBTQ-szervezetek érzékenyítés címszó alatt szexuális témájú előadásokat tartanak gyerekeknek. A homoszexuális propaganda a tengerentúlon és a kontinens egyes részein látványosan teret nyert, negatív befolyást gyakorolva a gyerekek fejlődésére.

Az egyik LMBTQ mesekönyvben a lovag megmenti a herceg életét, aki első látásra beleszeret a segítőjébeForrás: V4NA

A Soros-hálózat támadása Magyarország ellen

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye arra emlékeztet, hogy nemzetközi, brüsszeli és hazai balliberális szervezetek, valamint az egész Soros-hálózat intenzív támadást indított Magyarország ellen az elmúlt hetekben, amiért ezt a kérdést napirendre vette.

A magyar kormány álláspontja szerint a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba a különféle LMBTQ szervezeteknek és aktivistáknak nincs joga beavatkozni.

Hozzátették: a kormány öt fontos kérdésben szeretné kikérni a magyar emberek véleményét. Ilyen kérdések a szülői hozzájárulás nélkül folytatott szexuális propaganda az óvodákban, iskolákban, és a nemi átalakító kezelések népszerűsítése és elérhetősége a gyermekek számára.