A 46 éves, angol Carl Antonio Scott késsel támadt barátnőjére, a 26 éves Jayde Hallra, majd többször megszúrta arcán és nyakán a fiatal nőt, mire az holtan esett össze. A férfi ezután felhívta a rendőröket, és a lány anyját, és higgadtan közölte velük, hogy féltékenységében megölte Hallt, miután az férfi kollágájával iszogatott, és azt mondta neki, hogy véget akar vetni a kapcsolatnak. A napokban emeltek ellene vádat, ám rá két napra Scott felakasztotta magát a börtönben.

 Az eset 2019. május 24-én történt.

Mint kiderült, aznap

több szomszéd is fültanúja volt, hogy hangosan veszekedtek, majd hallották a nő nyolcéves kisfiának kétségbeesett sikolyát:

Megölte anyut!"

- ezt kiáltotta.

Cheryl Hannah Staffordshire-i rendőr elmondta, hogy este 10 előtt néhány perccel riasztották őket, éjjel fél 12-re pedig meg is erősítették Hall halálhírét.

A rendőrök a nő szétkaszabolt holttestére a konyhában találtak rá, míg Scott átsétált egy szomszédban lakó barátjához.

A biztonsági kamera felvételéről megállapították, hogy

a nő még csak 25 perce volt otthon, amikor élettársa, akivel 1 éve élt együtt, halálra szúrta.

A gyilkosság utáni közönyös viselkedése még a rendőröket is megdöbbentette:

Teljesen nyugodt, érzelemmentes hangon közölte, hogy megölte Jayde-t. Ugyanezt elmondta barátnője anyjának,  Tricia-nak is. Majd a gyilkosság és a letartóztatás közötti néhány órában még egy barátját is meglátogatta. Neki is elmondta, hogy összeveszett Jayde-del, és megölte, mert a nőnek új barátja volt".

- mondta el Hannah.

"Épp munkából jöttem hazafelé kocsival, amikor csörgött a telefonom, és láttam, hogy volt egy nem fogadott hívásom a lányomtól. Ám amikor visszahívtam, már nem vette föl. Amikor másodjára próbáltam elérni, Carl vette föl a telefont, és közölte, hogy Jayde-t mással látta hazajönni a munkából, ezért megölte. Szó szerint sokkot kaptam. A hangja teljesen higgadt volt. Amikor megkérkeztem a lányomék házához, a környéken rendőrautók serege sorakozott"

- idézte fel Jayde anyja, Tricia Green a történteket.

"Megtudta, hogy viszonya van valaki mással. De már korábban is folyamatosan féltékenykedett, és ellenőrizni próbálta barátnőjét. Féltékeny volt a munkatársi kapcsolataira is, amin az sem javított, hogy Jayde épp akkor kapott új munkát, amikor ő elveszítette az állását. Jayde véget akart vetni a kapcsolatnak, és aznap, május 24-én meg is beszélte szüleivel, hogy fiával együtt átmenetileg hozzájuk költöznek. Ám erre már nem került sor"

- mondta el az egyik tanú.

A férfi a gyilkosság óta börtönben volt, és a napokban vádat emeltek ellene, ám két nappal ezután felakasztva találtak rá a cellájában - írta meg a DailyStar.

 Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!