Egyre durvább az LMBTQ-őrület: több országban nem is tudhatnak a szülők gyerekük nemváltoztatásáról

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában az utóbbi időben döbbenetes méreteket öltött az LMBTQ-lobbi térnyerése a társadalom minden szintjén. Egyre több hír érkezik azzal kapcsolatban, hogy egyre több helyen népszerűsítik, sőt lehetővé teszik kiskorúaknak a nemváltoztatást. Számos országban elérték már azt, hogy kiskorúak mindenfajta szülői beleegyezés nélkül megváltoztathassák a nemüket - Skóciában már négyéves kortól. A sok helyen mostanában megteremtett „progresszív" jogszabálykörnyezet értelmében a szülő teljesen elveszti jogát a gyereke jövőjét illetően. A kisgyerekek viszont nem elég érettek ahhoz, hogy olyan életüket meghatározó döntéseket hozzanak, mint a nemi identitás megváltoztatása. Ezért is fontos a magyarországi népszavazás, ahol öt kérdésben mondhatnak véleményt a választók.
Vágólapra másolva!

Egészen szürreális az, amit a nyugati országokban élő szülők tapasztalnak a mindennapok során.

Mindent maga alá gyűr az LMBTQ-lobbi (illusztráció) Forrás: Origo

Sok országban a legújabb elfogadott törvények értelmében a szülő akár teljes egészében is elvesztheti a gyereke életének ellenőrzése feletti jogot. A törvények és a közoktatás hathatós segítségével számos országban soha nem látott méreteket öltött a nemváltoztató kiskorúak száma. Az engedékeny jogszabályoknak és az LMBTQ-lobbi előtt teljesen behódolt baloldali kormányoknak köszönhetően a legtöbb esetben a szülő előtt teljesen titokban marad az egész eljárás. Az aggódó szülőket gyakran jogi eszközökkel igyekeznek teljesen ellehetetleníteni.

Ami közösnek mondható ezekben az országokban az az, hogy egyre fiatalabb kortól engedélyezik a kiskorúak életét gyakran tönkretevő procedúrát. Spanyolországban a 14 évesek megváltoztathatják nemüket, míg döbbenetes módon Skóciában már 4 éves kortól, mindenféle hivatalos eljárás nélkül nemet változtathatnak a gyerekek. Szándékukat elég szóban bejelenteni, és elég ha mondjuk a tanáruknak szólnak, a szülőknek egyáltalán nem kell.

Az európai kontinensen a brüsszeli intézmények tűzték a zászlójukra a nemváltoztaztatás népszerűsítését. Az Európai Parlament júniusban fogadta el azt a szélsőséges, a tudományt semmibe vevő határozatot, amely kimondja azt, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek.

The Practising Midwife szülészeti magazin a címlapján hirdeti, hogy a transzférfiak is képesek szülni Forrás: The Practising Midwife/Lauren Rebbeck

Az Egyesült Államokban a Biden-kormányzat határozottan támogatja a transzneműként azonosuló gyermekeket. A 2020-as kampányútja során Joe Biden azt mondta, hogy szeretné „sokkal könnyebbé" tenni a nyolcéves gyermekek életét, hogy azok eldönthessék nemüket. Beiktatása után Biden transzgender-lobbinak kedvező intézkedéseket rendelt el és teljes támadásba lendült az erőltetett LMBTQ-lobbi ellen fellépő republikánus tagállamok ellen.

Skóciában négyéves kortól, szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a gyerekek

Az Origo is beszámolt arról, hogy a skót kormányzat döntése értelmében - ahogy azt fentebb is írtuk - a skót kisgyerekek nemet és nevet válthatnak már négyéves koruktól anélkül, hogy szülői engedélyt kellene ehhez kérniük. A skót kormány új LMBTQ+ irányelvei alapján a tanároktól is elvárják, hogy rákérdezzenek: szeretnének-e nemet váltani, ha pedig igen, új nevükön és névmásaikon szólítaniuk a gyerekeket. Az új útmutatás szerint azokat a tanulókat, akik nemet akarnak váltani, a tanároknak teljes mértékben támogatniuk kell. A transzneműséget népszerűsítő könyvek pedig iskolai tananyagként fognak megjelenni a frissen elfogadott határozat értelmében.

Az új oktatási metódus értelmében a gyermekeknek a jövőben nem kell majd a szülők beleegyezését kérni a nemváltoztatáshoz.

Skócia kormánya mindemellett azt javasolja a tanároknak is, hogy támogassák a nemet váltani akaró tanulókat a döntésükben és a diákok új neveit és személyes névmásaikat használják majd az iskolában

MIUTÁN A GYERMEKEK ELDÖNTÖTTÉK MELYIK NEMHEZ TARTOZNAK.

Ezentúl már csak szóban kell majd a gyerekeknek nemváltásukat bejelenteni, mindezt pedig nem kell majd hivatalosan regisztrálni semmilyen módon sem.

A 70 oldalas dokumentumot olyan ellentmondásos LMBTQ-csoportok támogatták, mint a Stonewall.

Egy kisgyerek képtelen felfogni döntéseinek a hosszútávú következményeit. Életek mehetnek tönkre az LMBTQ-lobbi nyomulásának köszönhetően Forrás: Shutterstock

- ismerteti a skót kormányzati útmutatót a brit The Telepraph. Az útmutató továbbá rendelkezik arról is, hogy az állítólagosan transznemű tanulóknak engedélyezni kellene, hogy az általuk választott mosdót vagy öltözőt használják. A frissen elfogadott rendelkezés értelmében elveszik a szülő kizárólagos jogát attól, hogy a gyereke jövőjéről rendelkezhessen.

A brit társadalombiztosítási rendszer, a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) jelenleg hatályos szabályozása szerint egy brit tinédzser 12 éves kortól kezdve kezdheti meg a konkrét nemátalakítás hosszadalmas fizikai folyamatát úgy is, ha ebbe egyébként egyik szülője sem egyezett bele.

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy kisiskolás diákok dönthetnek úgy mindenféle kontroll nélkül, hogy államilag finanszírozott hormonkezelésre járjanak az erre specializálódott egészségügyi intézményekbe.

Nagy-Britanniában legalább napi egy gyerek megváltoztatja a nemét. A legtöbb nemváltoztató fiatal 14-15 éves, de vannak fiatalabbak is.

Spanyolországban 14 éves kortól lehet nemet változtatni

Az Origo is beszámolt arról korábban, hogy Spanyolországban elfogadtak egy új törvényt, amely szerint a gyerekek már 14 éves kortól kezdeményezhetik a nemváltoztatást. Az elfogadott jogszabály értelmében elveszik a szülőktől a lehetőséget, hogy ők maguk döntsék el, mi a legjobb a gyermekük számára. A gyerekeknek elég csak kérvényezniük az eljárást, még orvosi vizsgálatokon sem kell átesniük a magukat átoperáltatni akaró tiniknek. Irene Montero, Spanyolország egyenlőségi minisztere szerint a mediterrán ország ezzel óriási lépést tett a transzneműek és az LMBTQ-közösség jogaiért.

Az Egyesült Államokban őrült tempóban zajlik a kisgyerekek érzékenyítése kormányzati támogatással

Az Egyesült Államokban Joe Biden beiktatása óta új szintre lépett az érzékenyítés és a nemváltoztatás népszerűsítése. Idén januárban lépett hatályba az a törvény, amely lehetővé teszi, hogy a magukat transzneműnek valló amerikai elítéltek ne biológiai nemük szerint, hanem a saját maguk által bevallott nemük szerint legyenek elzárva az amerikai büntetés-végrehajtási intézményekben.

Ennek eredményeként a nők közé helyezett biológiai férfiak a női fogvatartottakat erőszakolják meg és ejtik teherbe.

Az LMBTQ-lobbinak sikerült elérnie azt, hogy Nyugat-Virginiában egy állami törvényt felfüggesszen egy bíró. Ennek eredményeként engedélyezni kell a biológiai férfiak részvételét a női sportokban, ha ők úgy érzik, hogy nők. Nemrég Tennessee államot perelték be LMBTQ érdekképviseleti szervezetek a mosdótörvénye miatt. A törvény előírta azt, hogy minden állampolgárnak a biológiai nemének megfelelő mosdót kell használni.

Joe Biden még Barack Obamánál is szélsőségesebben támogatja az LMBTQ-lobbit Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Alex Wong

A Biden-kormányzat soha nem látott szinteken támogatja a gyerekek korai befolyásolását. A gyerekekre nagy hatással vannak a korai évek, így a gyerekek már korai éveiktől kezdve az LMBTQ-propaganda és lobbi célkeresztjébe kerülnek.

Áprilisban az amerikai orvosszövetség azért kampányolt, hogy szabadon lehessen megváltoztatni a gyerekek nemi identitását. Az AMA felszólította a kormányzókat, hogy tiltakozzanak azok a törvények ellen, amelyek megtiltják az orvosi beavatkozást a transznemű gyerekek nemváltásával kapcsolatosan.

Az orvosi szövetség állásfoglalása szerint minden ilyen tiltó rendelet támadás az orvosi szakma szabadsága ellen.

James Madara, az Amerikai Orvosi Szövetség elnöke szerint a transznemű és nem-bináris identitások az emberi identitás megszokott és normális változatai.

A Biden-kormányzat politikájával szoros egyetértésben nemrég az AMA elfogadott egy javaslatot, amely szerint el kell törölni a nemek megjelölését a születési bizonyítványban, vagyis többé nem derülne ki ebből a fontos dokumentumból, hogy a gyermek fiú vagy lány. Szerintük ezzel a lépéssel elérhetik, hogy a gyermeket kevesebb diszkrimináció érje fiatal korában és felnőttként egyaránt, hiszen így saját maga dönthet arról, hogy melyik nemhez szeretne tartozni.

(illusztráció) Forrás: V4NA

A The Daily Signal összeállítása szerint, számos LMBTQ tartalmú, gender-ideológiára oktató mesekönyv és ifjúsági regény érhető el az iskolák polcain szerte az Egyesült Államokban. A portál több ilyen könyvet is bemutatott, köztük a transznemű Jazz Jenningsről szóló, „I am Jazz" („Jazz vagyok") című könyvet.

- áll a "Jazz vagyok" című könyvben.

A könyv kapcsán nemrég botrány robbant ki az Egyesült Államokban, Washington államban mivel rengeteg szülő felháborodott azon, hogy egy tanár ezt a könyvet olvasta fel első osztályos diákoknak a szülők beleegyezése nélkül a bellinghami Geneva Általános Iskolában. Miután a rengeteg felháborodott szülő panaszaira nem érkezett különösebb reakció az iskola részéről, ezért az az egyik szülő név nélkül elküldte a levelezését a Young Ameriacas Foundation-nek. A konzervatív szervezet rájött arra, hogy a transzneműséget népszerűsítő tanár egyébként, aki

AZ ISKOLAI TESTÜLET ELNÖKE EGY SZEXSHOPOT VEZET.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolójából kiderül, hogy Jennifer Mason a boltját 2018-ban nyitotta meg. Akkor úgy nyilatkozott róla, hogy

meg akarja mutatni az embereknek, hogy ha a szexben nincs semmi szégyellnivaló, akkor ő is lehet tisztviselő és közben vezethet szexboltot.

A butik azzal reklámozza magát, hogy befogadó teret nyújt mindenféle nemi identitású és korú embernek.

A tanár a tantestület elnöke is egyben. Forrás: Notthebee

Mason ugyanakkor azt állította, hogy ugyan bárki bemehet, csak 16 éves kortól lehet vásárolni. Jennifer Mason Instagram oldalán az olvasható róla, hogy ő a „vezető dildó" a WinkWink nevű szexshopban.

A szexshop korhatár nélkül látogatható Forrás: Notthebee

Több szülő aggasztónak tartja azt, hogy egy ilyen hátterű nő lehet tanár az iskolában és, hogy bármilyen korú gyerek bemehet a szexboltba. A felháborodott szülők szerint nem meglepő, hogy a tankerületben a kisgyerekeknek a baloldali gender-ideológiát népszerűsítik, amikor az iskolai testületet olyan nő vezeti, aki egy korhatár nélküli szexshopot is működtet.

Az Egyesült Államokban mindennaposnak mondhatóak az ilyen és ehhez hasonló horrorisztikus esetek

Az Origo is beszámolt arról az esetről, ahol Justine Ang Fonte New York elitiskoláiban tartott szexuális felvilágosító genderórákat a gyerekeknek, minden határt átlépett amikor kisiskolásoknak beszélt a maszturbálásról, a nagyobbaknak pedig pornós szakkifejezéseket tanított.

A tanár első osztályosoknak kezdett a pornóról beszélni és tartott előadást a maszturbációról is. Az óriási botrányt kirobbantó tanárt a The New York Times baloldali újság a teljes védelmébe vette.

Nemrég pedig Minnesota államban a 10 éves negyedik osztályos diákokon végeztek titkos esélyegyenlőségi felmérést, amit el kellett titkolniuk a szüleik előtt az iskolában kapott utasítások szerint. A felmérés több kérdése is a diákok gender identitásával volt kapcsolatos.

A tanárok azt mondták a negyedikes diákoknak, hogy

SOHA SENKINEK NE TEGYENEK FEL KÉRDÉSEKET A FELMÉRÉSSEL KAPCSOLATBAN, ÉS NE IS MONDJÁK EL EGY FELNŐTTNEK SEM, HOGY MIT TÖLTÖTTEK KI.

A transzneműek zászlaja (illusztráció) Forrás: Shutterstock

A keserű valósággal szembesült szülők életét gyakran évekig tartó perekkel lehetetlenítik el, amelyeket általában elvesztenek az LMBTQ-érzékenyítetésen átesett ügyészeknek és bíróknak köszönhetően. Minnesota államban pert indított egy apuka, Brenton Netz a minnesotai genderklinika ellen miután „nemi terápiájuk" során 11 éves autista fiát, Milest beleegyezése nélkül rá akarták beszélni, hogy kezdje el a hormongátló kezelést. Nemrég egy texasi bíróság James Younger, egy nyolcéves kisfiú teljes felügyeleti jogát az édesanyjának adta, aki nyilvánosan azért harcolt, hogy a fiúnak született gyermekének megváltoztathassa a nemét az apa beleegyezése nélkül.

Nebraska államban pedig az iskolák 3-5. osztályában tanítanák a gyerekeket, a hormonterápiáról, nemváltó műtétekről és a különböző gender-kategóriákról. Az ettől idősebbek szexuális oktatásában még ettől is durvább témákat érintenének szeptembertől kezdődően a tervezet szerint.

Az amerikai állam számára az új tanterv elkészítésében sorvezetőként szolgált a 2020-ban publikált Nemzeti Szexuális Oktatási Szabványok névre keresztelt dokumentum, melyet az Egyesült Államok Szexuális Információs és Oktatási Tanácsa (SIECUS) az Advocates for Youth és az Answer civil szervezetek segítségével készített.

A HÁROM SZERVEZET ÉVES SZINTEN TÖBB MILLIÓ DOLLÁRT KAP A SZÖVETSÉGI KORMÁNYTÓL, ÉS CIVIL SZERVEZETEKTŐL.

Az LMBTQ-szervezetek világszerte azt hirdetik, hogy a nemi identitással kapcsolatos pszichés problémák nemátalakító műtéttel és az azt megelőző kezelések segítségével hatékonyan gyógyíthatók, viszont elhallgatják az átalakítást megbánók történeteit. A páciensek problémái többnyire a műtét után is jelentkeznek.

Az Egyesült Államokban a transzneműek között az öngyilkossági ráta 41 százalékos – a teljes amerikai lakosság körében az átlagos érték 1,6 százalék.

Az átoperáltak körében tapasztalható magas arányú az alkoholizmus, a droghasználat, és szintén magas arányban vannak jelen, akik megbánták a nemváltó műtétet.