Egy szexshop tulajdonosa olvasott fel transznemű mesét hat éves gyerekeknek egy amerikai iskolában

V4NA LMBTQ-lobbi
(illusztráció)
Vágólapra másolva!
Korhatár nélküli szexshopot vezető iskolai tanár, titkos felmérések a nemi identitásról, szülők elől titkolt LMBTQ-oktatás, szabadon elérhető érzékenyítő gyerekkönyvek. Mindezekre láthattunk példát az elmúlt hónapokban, tanárok és szakértők pedig arra figyelmeztetnek, a szülők járjanak utána, mit tanulnak a gyerekeik az iskolában „érzékenyítés" címszó alatt - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Járjanak utána a szülők alaposan, hogy milyen LMBTQ-oktatás zajlik gyermekeik iskolájában, hogy milyen könyveket érhetnek el mindenféle korlátozás nélkül a gyerekek az iskolai könyvtárban, és milyen foglalkozásokat tartanak nekik, mert az iskola sok esetben nem tájékoztatja a szülőket, figyelmeztet a The Heritage Foundation nevű konzervatív think tank hírportálján egy kaliforniai tanár, Brenda Lebsack.

(illusztráció) Forrás: V4NA

A The Daily Signal annak kapcsán szólaltatta meg a tanárt, hogy számos LMBTQ tartalmú, gender-ideológiára oktató mesekönyv és ifjúsági regény érhető el az iskolák polcain szerte az Egyesült Államokban. A portál több ilyen könyvet is bemutatott, köztük a transznemű Jazz Jenningsről szóló, „I am Jazz" („Jazz vagyok") című könyvet.

A könyv kapcsán nem rég botrány robbant ki az Egyesült Államokban, Washington államban mivel rengeteg szülő felháborodott azon, hogy egy tanár ezt a könyvet olvasta fel első osztályos diákoknak a szülők tudta nélkül.

Ez azonban csak a botrány első lépcsője volt, miután ugyanis a panaszokra nem érkezett különösebb reakció az iskola részéről, ezért az az egyik szülő név nélkül elküldte a levelezését a Young Ameriacas Foundation-nek is. A konzervatív szervezet pedig némi nyomozással arra jött rá, hogy a tanár, aki egyébként

az iskolai testület elnöke egy szexshopot vezet.

A tanár, Jennifer Mason Instagram oldalán az olvasható róla, hogy ő a „vezető dildó" a WinkWink nevű szexshopban, ami egyébként azzal hirdeti magát, hogy korhatár nélküli, befogadó és egyáltalán nem ijesztő.

Többen azonban ijesztőnek tartják azt, hogy bármilyen korú gyerekek bemehetnek a boltba, és egy ilyen nő vesz részt az iskola életében.

Egy másik általános iskolában, Minnesotában szülők tudta nélkül töltettek ki egy "esélyegyenlőségi felmérést" negyedik osztályos diákokkal, akiknek azt mondták, hogy

ne szóljanak a szüleiknek a felmérésről, aminek keretében néhány kérdést meg kellett válaszolniuk a nemi identitásukról is.

Az egyik kislány később úgy számolt be a dologról, hogy

De nem kell az Egyesült Államokig menni, hogy hasonló esetet találjunk.

Egy londoni anyuka pert indított, miután az iskola arra kötelezte fiát, hogy részt vegyen a Pride felvonuláson. Mint kiderült, az iskolával több szülőnek is volt összetűzése, miután a gyerekek a szülők akarata ellenére részesültek LMBTQ témájú oktatásban.

A The Heritage Foundation említést tesz „A Herceg és a Lovag" című mesekönyvről is. Ebben az esetben a klasszikus tündérmeséken alapuló történetbe csempészték az LMBTQ-érzékenyítést egy meleg királyfi és megmentője, a hős lovag segítségével.

A The Heritage Foundation kutatója a könyvek kapcsán felhívta arra a figyelmet, hogy azon túl, hogy a könyvek szexuális tartalmú üzenetek közvetítenek a gyereke felé, a mentális egészségre nézve is komoly aggályokat vetnek fel.

A kutatások azt mutatják, hogy ha a gyerekek túl korán szembesülnek szexuális tartalommal, az később

rossz mentális egészséghez, kockázatos szexuális viselkedéshez, sőt felnőttkori pornográfia-függőséghez vezethet.

De már számtalan tanulmány született azzal kapcsolatban is, hogy mennyire fontos egy kisgyerek fejlődése során a stabilitás. Legyen szó akár családi kapcsolatokról, biztonságos otthonról vagy következetes nevelésről. A gyerekek számára ugyanilyen fontos, hogy legyenek biztos pontok, amikor kialakítják a világról alkotott képüket.

A meleg hercegről szóló mese azonban tudatosan a hagyományokkal szembemenve érzékenyíti a gyereket.