Kifigurázta és nevetségessé tette a kanadai férfi az LMTBQ-lobbit - videó

zászló, pride, lmbtq,  LMBTQ-transz-BLM, blm, transz, egyesített
Progress pride flag (new design of rainbow flag) waving in the air with blue clear sky, Celebration of gay pride, The symbol of lesbian, gay, bisexual and transgender, LGBTQ community in Netherlands.
Vágólapra másolva!
Ha mindenkit kötelező a választott nevén szólítani és a választott névmással utalni rá, akkor az ő gyerekeit mostantól szólítsák "királynak" és "királynőnek", őt magát pedig "mesternek", hívta fel rá az iskola vezetőit egy keresztény vallású, iráni származású kanadai apa – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség egy konzervatív szülői csoportosulás közleményére hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A kanadai férfi kijelentette, ő Iránban nőtt fel keresztényként, ahol az iskolában valódi problémákkal is szembesülniük kellett, utalva rá, hogy

az LMBTQ-őrület a radikális baloldali elit által kitalált álprobléma.

Az elmondottakról felvétel is készült, ami futótűzként terjed az interneten, van, aki szerint az apuka egy igazi "rocksztár", hiszen fel merte vállalni a családdal kapcsolatos konzervatív nézeteit.

A férfi kifejezte nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a gyerekeire akarják kényszeríteni, hogy különböző névmásokat használjanak, az LMBTQ-lobbi kívánságának megfelelően.

(A magyar nyelv nem, az angol viszont megkülönbözteti a nemeket a névmások használatában. Röviden összefoglalva: az LMBTQ-lobbi szerint nem a biológia, hanem egyéni kívánság alapján kell ezeket használni.)

Majd hozzátette, ha ez így lesz, és még meg is büntetik azt, aki nem a megfelelő névmást vagy nevet használja, akkor

az ő gyerekeit onnantól kezdve hívják "királynak és királynőnek", őt pedig szólítsák "mesternek".

Mint mondta,