Egyre több jel utal arra, hogy Joe Biden szellemi állapotával komoly problémák lehetnek – videók

Szexbotrány: Joe Biden fia egy prostival hempergett és drogozott– videó
Vágólapra másolva!
Egyre több párhuzam észlelhető a Szovjetunió 1980-as évekbeli, megfáradt, szellemileg nem friss, idős vezetői (Brezsnyev, Andropov, Csernyenko) és Joe Biden mostani amerikai elnök között. A propagandasajtó akkor is, akárcsak napjainkban minden megtesz az aktuális vezetők szellemi állapotával kapcsolatos hírek eltitkolása, relativizálása, meghamisítása érdekében. Korunk Pravdája, a CNN – szovjet elődjével ellentétben – ezt csupán azért nem tudja sikeresen eltitkolni, mivel napjainkban létezik internet és azon belül közösségi média, ahová rendszeresen kiszivárognak azon videofelvételek, amelyek rávilágítanak Biden elnök mentális állapotára. Az alábbiakban összegyűjtöttük az Egyesült Államok vezetőjéről készült legemlékezetesebb felvételeket, amelyek arra utalhatnak, hogy komoly problémák lehetnek azon ember szellemi állapotával, aki magánál tartja az amerikai atombombák indítókódjait. Az már bebizonyosodott, hogy az Afganisztánban kialakult drámai helyzetért gyakorlatilag egyedül ő a felelős.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo beszámolt, legutóbb augusztus 11-én jelent meg egy videofelvétel, amin az látható, hogy Joe Biden elnök

annak ellenére téved el a Fehér Ház kertjében, hogy egy ügynök mutatja neki, merre van a kikövezett út.

Jól látszik, hogy Biden eleve nem arra indul, amerre várják, az ügynök úgy siet át elé. Az elnök azonban ekkor sem érti meg, mit mutat, és monoton mozgással az őrhelyére induló ügynököt követi, letérve az útról a füvön és a bokrokon át. Érdemes nézni az elnök mögött érkező ügynök tanácstalan arcát, ahogy körbenéz, amikor Biden megint letér az útról.

Több politikus is kommentálta a történteket a Twitteren. Egy arizonai republikánus képviselőjelölt, Josh Barnett az „elveszett" és „ostoba" hashtagekkel jelölte meg a bejegyzését.

Sean Spicer, Donald Trump volt államfő sajtótitkára csak ennyi írt:

Obama és Trump volt fehér házi orvosa szerint Bidennek le kellene mondani a mentális állapota miatt

Július 22-én interjút adott a Fox News hírtelevíziónak a Fox Newsnak Ronny Jackson, Barack Obama és Donald Trump korábbi elnöki orvosa. Erről az Origo itt számolt be.

Ronny Jackson a korábbi tapasztalataira hivatkozva kijelentette:

Obama és Trump egykori elnökök volt orvosa úgy fogalmazott:

Jackson hozzáfűzte:

A Fehér Ház volt orvosa végezetül azt mondta: ő a kezdetektől kételkedett Biden szellemi frissességében, és most valóban bebizonyosodni látszanak kételyei.

Ismert, hogy már Biden kampánya alatt felmerült a kérdés, hogy vajon a 78 éves politikus megfelelő szellemi állapotban van-e ahhoz, hogy esetleges győzelme után országát vezesse.

MEGVÁLASZTÁSA ÓTA AZ ELNÖK FELTŰNŐEN KERÜLI A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓKAT, HA MÉGIS A SAJTÓ ELÉ ÁLL, AKKOR ELŐRE MEGÍRT VÁLASZOKAT AD KORÁBBAN FELTETT KÉRDÉSEKRE.

TÖBBSZÖR IS A DEMENCIA JELEI MUTATKOZTAK BIDENEN

ezeken az eseményeken, nehezen formálja a szavakat, mondatokat, és dadogni is szokott.

Szintén megírtuk, hogy július 3-án Bident Michigan államban az egyik riporter az amerikai cégeket érintő, akkor történt orosz hackertámadásról kérdezte, amikor az elnök közbevágott, kijelentve, hogy még nem biztosak benne, hogy valóban Oroszország áll az események hátterében.

Hozzátette, hogy Michigan felé tartva a repülőgépen kapott tájékoztatást a történésekről, ezért is késett.

Bident tehát néhány órával korábban minden részletbe beavatták, mégsem emlékezett semmire az egészből. Ezt mutatja az is, hogy saját jegyzeteit is elő kellett vennie ahhoz, hogy válaszolni tudjon a riporter kérdéseire.

Richard Grenell, aki Donald Trump alatt volt a nemzeti hírszerzés igazgatója, ezzel kapcsolatosan a Twitteren tett közzé bejegyzést. Ebben az áll:

Március 8-án, a nemzetközi nőnapon az elnök, amikor köszönetét akarta kifejezni a Pentagon vezetőjének a női katonák előremenetelének a segítése miatt,

ELFELEJTETTE A MINISZTERE NEVÉT, ÉS LLOYD AUSTIN HELYETT „FICKÓT" MONDOTT.

A KÍNOS SZITUÁCIÓ VÉLHETŐEN AZÉRT ALAKULT KI, MERT BIDEN NEM SÚGÓGÉPRŐL OLVASTA FEL A KÖSZÖNTŐJÉT.

A rendezvény legelején ugyanis súgógépről beszélt, és akkor kimondta a miniszter nevét.

A New York Post cikkéből kiderült, hogy Biden elnök tavaly decemberben is hasonlóképpen járt, amikor

elfelejtette a megnevezett egészségügyi minisztere, Xavier Becerra nevét.

Az Origo már több alkalommal is beszámolt róla, hogy

JOE BIDENEN A DEMENCIA EGYRE INKÁBB ELURALKODÓ JELEI TAPASZTALHATÓAK.

Ez a 2020-as elnökválasztási kampányban több kínos pillanatot is okozott neki.

Az év októberében az egyik újságíró azt kérdezte Bidentől, hogy mi a véleménye a Donald Trump elnök által alkotmánybírónak jelölt Amy Coney Barrett (vallásos) hitéről?

Biden nem válaszolt a konkrét kérdésre, ehelyett azt mondta, egyszer már bajba kerültem amiatt, hogy mások (vallásos) hitét megkérdőjeleztem, emlékszem, mikor egy mormon szenátor vagy kormányzó ellen indultam, és ezúttal ezt nem teszem.

A szövegkörnyezetből egyértelműen kitűnik, hogy

BIDEN ELFELEJTETTE MITT ROMNEY, AKKORI MASSACHUSETTSI KORMÁNYZÓ NEVÉT,

aki 2012-ben a republikánusok részéről elnökjelöltként indult az Obama-Biden páros ellen. Romney-t 2018-ban Utah államban szenátorrá választották.

Tavaly például két alkalommal azt mondta, hogy a szenátori címért indul, noha az elnökségért mérettette meg magát.

2020. június 26-án arról beszélt, hogy

Szeptember 20-án, egy philadelphiai kampányrendezvényen pedig azt mondta, hogy

Akkor a járvány halálos áldozatainak a száma még nem érte el a 200 ezret. (Ez a szám jelenleg 640 ezer körül van.)

Donald Trump volt elnök mindezekért

A „SLEEPY JOE", AZAZ „ÁLMATAG JOE" GÚNYOS JELZŐVEL ILLETTE.

Biden stábját már számtalan alkalommal vádolták azzal, hogy eltitkolja az elnök valódi egészségügyi helyzetét, különös tekintettel a mentális állapotára.

Az alábbi, még 2020 augusztusában készült videóból kiderül, hogy addig a demokrata politikus milyen hajmeresztő kijelentéseket tett, amelyek sokak szerint Biden demenciájára utalnak.