A harmincéves Grant Amoto ellen 2019 augusztusában emeltek vádat, miután kiderült, hogy az anyját, az apját és a testvérét megölte. Az után került konfliktusba a családjával, hogy 200 000 dollárt lopott tőlük. A pénzt egy bolgár webkamerás modell szolgáltatásaira költötte el. Amikor mindez kiderült, az apja kitagadta otthonról; Grant ekkor lőtte le őket.

A család élete idillien nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnt, a fotókon egy szerető család köszönt vissza.  

A három testvér között rendkívül szoros volt a viszony, különösen igaz volt ez Codyra és Gantra, akik nemcsak testvéreknek, de legjobb barátoknak is tekintették egymást, a kis korkülönbség miatt.

A fiúk imádták a focit, és gyakran jártak együtt a helyi meccsekre.

Forrás: Seminole County Sheriff's Office

Ám egy napon minden megváltozott.

Grant és Cody mindketten ápolóként dolgoztak, egészen addig, amíg Grantot azzal vádolták, hogy lopott, és nem megfelelően adagolta a gyógyszert a betegeknek. Kirúgták a munkahelyéről, letartóztatták, és nyomozás indult ellene.

A vádakat később ejtették. Cody 8000 dollárt fizetett fivére ügyvédjének.

Ám a látszólagos szerencse ellenére Grant egyre inkább visszavonult és magába zárkózott, szabadideje nagy részét egyedül töltötte a szobájában, hol filmezett és videojátékokkal játszott. Legalábbis a családja ezt gondolta róla.

Ám Grant

nemcsak játszott, hanem pornót is nézett, miközben beleszeretett egy Silvie nevű bolgár webkameramodellbe. Éjszakánként legalább négy órán keresztül bámulta a gyönyörű, hosszú, sötét hajú nőt, akinek egzotikusságát fokozta a kelet-európai dialektusa.

 Azonban az oldal, amelyekről Grant nézte a nő videóit és chatelt vele, fizetős volt, így

éjszakánként akár 2500 dollárt is költött arra, hogy láthassa.

Hogy soha ne kelljen lemondania róla, gazdag, sikeres embernek adta ki magát a neten. Miután fokozatosan egyre inkább beleszeretett a nőbe,

fehérneműket, szexjátékokat és pénzt küldött neki a szexuális szolgáltatásokért cserébe. Végül odáig fajult a dolog, hogy 200.000 dollárt lopott össze

szüleitől, testvéreitől és még több rokonától, hogy kedvére finanszírozhassa szexuális függőségét.

Sylvia VentsislavovaForrás: Seminole County Sheriff's Office

Végül a család rájött, megelégelte a dolgot, és elvonóra küldte Grantot, akit azonban heteken belül kiengedtek, és kezdődött minden elölről.

Amikor Grant hazatért,

családja azzal fogadta őt, hogy meg kell szakítania minden kapcsolatot a netes modellel, Grantnak azonban ő volt a mindene. Újra lopni kezdett, még a testvéreitől is, míg 2019. január 24-én apja közölte vele, hogy csomagoljon össze és hagyja el az otthonát. 

Ám ahelyett, hogy megtette volna, Grant agyonlőtte családját.

Az anyjával kezdte.

Miközben az asszony a számítógépnél dolgozott, a fia mögé lopakodott és fejbe lőtte. Amikor apja hazaérkezett, Grant mögé lopózott a konyhában, és kétszer meglőtte a fején; fivérét, Codyt pedig az ajtó előtt lőtte le.

A jelenetet úgy rendezte meg, mintha egy külső fél támadt volna rájuk, majd a gyilkosság után egy motelbe menekült, ahol a rendőrök rátaláltak és kihallgatták.

Grant ártatlannak vallotta magát, de a bíróság nem hitt neki, és életfogytiglani börtönre ítélték - írja a DailyStar.