A demens sz.rházi épp most küldte a halálba a fiamat

politics Horizontal CICADA
Joe Biden
Vágólapra másolva!
Szívszorítóan nyilatkozott Kathy McCollum, aki a kabuli Hamid Karzai Nemzetközi Repülőtérnél elkövetett terrortámadásban meghalt 20 éves Rylee McCollum tengerészgyalogos édesanyja. Szerinte fia haláláért közvetlenül Joe Biden, és azok a demokrata szavazók a felelősek, akik a hivatalába választották a hozzá nem értő baloldali elnököt. Megfogadta, hogy ezentúl mindent elkövet annak érdekében, hogy Joe Bident felelősségre vonják és eltávolítsák a hivatalából. A 20 éves fiúnak ez volt az első bevetése. Most házasodott, felesége első gyermeküket várja. Aki sohasem fogja megismerni az édesapját.
Vágólapra másolva!

A kanadai The Post Millenial beszámolója szerint szombaton reggel a csütörtöki kabuli Hamid Karzai Nemzetközi Repülőtérnél elkövetett brutális terrortámadásban meghalt egyik katona édesanyja egy szívszorító interjút adott a SiriusXM Patriot rádiónak, ahol durván kikelt a láthatóan szellemi képességeinek hiányában szenvedő Joe Biden amerikai elnök ellen.

Forrás: AFP/Brendan Smialowski

A gyászoló édesanya a könnyeivel küszködve nyilatkozott a rádiónak:

Az anya elmondása szerint nagyon kiborította, hogy Joe Biden elnök nem mondott semmit a gyászoló családokról a támadást követően, hanem csak diplomáciai paneleket ismételgetett a tálibokkal kapcsolatosan.

– mondta a megrendült anya.

- mondta a gyászoló édesanya.

Mint arról októberben az Origo is beszámolt, Joe Biden egy kampányrendezvényen elfelejtette, hogy az elnökségért indul, ehelyett zavarosan arról beszélt, hogy ő újra egy szenátorjelölt. Erre utalt a gyászoló édesanya.

Az anya folytatta:

Az Origo is beszámolt a gyászoló anya által említett botrányos esetről, amikor Joe Biden a kabuli terrortámadást követően nevetgélve tartott sajtótájékoztatót a Fehér Házban.

- jelentette ki az anya.

Az anya megfogadta, hogy ezentúl mindent megtesz annak érdekében, hogy Joe Bident eltávolítsa a hivatalából, ezért vasárnap találkozott Lauren Boebert republikánus képviselőnővel is.

A 20 éves Rylee McCollum tengerészgyalogosnak az afganisztáni missziója volt az első tengerentúli küldetése, nemrég házasodott össze a feleségével, aki gyereket vár.