Hidvéghi Balázs: Az európai baloldal legális migrációs útvonalakat követel

Afgán migráns, bevándorlás, határ, Törökotszág, migráció, férfi gyalogol határövezet határsértő illegális bevándorló migráns SZEMÉLY
Van, 2021. július 5. Az afgán Ahmed (j3) társaival az ország belseje felé tart a kelet-törökországi Van városa felől 2021. június 7-én, miután átszöktek a török-iráni határon. Ahmed, aki társaival egy hónappal korábban indult útnak Afganisztánból, Ankarába tart, hogy ott munkát vállaljon, a keresetét pedig hazaküldje. A török belügyminisztérium június 16-án közzétett adatai szerint 2021-ben addig 53 176 illegális bevándorlót fogtak el. Az ENSZ statisztikái szerint 2019-ben 5 678 800 menekült vagy illegális bevándorló tartózkodott Törökországban. MTI/EPA/Sedat Suna
Vágólapra másolva!
Ismételten a tömeges migráció mellett foglalt állást a baloldal.
Vágólapra másolva!

- írta legújabb Facebook-bejegyzésében Hidvégi Balázs. A Fidesz európai parlamenti képviselője közölte, így nyugodtan érkezhetnek majd az emberek Afrikából és a Közel-Keletről.

Hidvégi szerint néhány jobboldali képviselő maradt a racionalitás talaján, és megpróbált azzal érvelni, hogy például Spanyolországban vagy Görögországban így is 15 százalék fölött van a munkanélküliség, ezért lehet, hogy nem most kellene migránsok ezreit a kontinensre zúdítani.

Ők bevándorló kontinenst akarnak csinálni Európából. Ezzel szemben mi csakis a magyar családokban és a magyar dolgozók munkájában hiszünk. És amíg a Fidesz-KDNP van kormányon, addig ez így is marad Magyarországon – zárul a nyilatkozat.