Forró vizet öntött barátnője szeretőjére, aztán egy fémrúddal arcon ütötte

Vágólapra másolva!
Egy angol férfi, a 42 éves Victor Newsome megtudta, hogy barátnője egy másik férfival is találkozgat. Ezért a féltékeny férfi egy kancsó forró vízzel öntötte nyakon vetélytársát, majd egy fémrúddal is megütötte, és közölte vele, hogy meneküljön az életéért. A brutális támadás után barátnőjét is rendszeresen fenyegette és kínozta, és azt is megtiltotta neki, hogy a családtagjaival tartsa a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

Newsome és 15 évvel fiatalabb barátnője kapcsolata rendkívül mérgező volt, ezért a nő idővel egy másik férfinál keresett vigaszt.

Newsome azonnal gyanakodni kezdett, és egy üzenetben megfenyegette a férfit.

Tavaly június 21-én este fél 8 körül a barátnője titkos szeretője kocsival elment a férfihoz, hogy rendezzék a vitát.

A férfi ajtót nyitott, és bementek a konyhába, ahol egy rövid beszélgetésük volt, miközben bekapcsolta a vízforralót. Közben szólt a barátnőjének, hogy menjen be a szobába.

A következő percben a vendégnek

fájdalmas, égő érzés nyilallt a vállába és hátába. Ekkor rájött, hogy a másik férfi ráöntötte a frissen forralt vizet. Pokoli fájdalmai voltak. Úgy érezte, ott helyben szörnyethal. Támadója azonban még ekkor sem hagyta abba a kínzást: egy fémrúddal arcon ütötte. Majd felszólította, hogy ha életben akar maradni, takarodjon el.

A halálra rémült áldozat ekkor kimenekült az ajtón. A ház egy forgalmas főút mellett állt.

Miközben a férfi kétségbeesetten próbált elmenekülni, leugrott a járdáról, és eltörte a bokáját.

Egy szemtanú mentőt hívott hozzá, mire támadója kirohant a házból, és megpróbálta meggyőzni, hogy a rendőröket ne hívja ki.

A kórházban megállapították, hogy

a férfi testének 6 százaléka megégett, ami maradandó hegeket okozott a testén. A bokája eltört, műteni kellett, csavarokkal és fémlemezzel rögzítették.

Newson ezután közölte a szerelmével, hogy rendszeresen ellenőrizni fogja a telefonját, és azt parancsolta neki, hogy szakítsa meg a kapcsolatot minden hozzátartozójával.

- mondta el az ügyész a tárgyaláson.

A férfi először próbálta tagadni a vádakat, végül beismerő vallomást tett.

Forrás: Staffordshire Police

Idővel az is kiderült, hogy

nem először kellett bíróság elé állnia erőszakos bűncselekmények miatt. Korábban kalapáccsal esett neki egy áldozatának, egy másiknak pedig majdnem levágta a fülét.

Newsome ez alkalommal

hét és fél év börtönt kapott súlyos testi sértés, és a barátnőjével szembeni erőszakos, és kényszerítő viselkedés miatt.

A bíró ezenkívül távolságtartási végzést is elrendelt vele szemben - írja a DailyStar.