Rendkívüli szabadságra küldtek egy madisoni rendőrtisztet, miután felvétel készült arról, ahogy egy áruház parkolójában szexel egy rendőrautóban.

A felvételt készítő Marcel Scott egy barkácsáruház parkolójában figyelt fel a jelöletlen rendőrautóra, amelyben a bent lévők "kétes viselkedést" tanúsítottak - írja a Bors a Wkow.com cikke alapján. A férfi ekkor videózni kezdett a telefonjával.

– Láttam egy nyomozó autót, és amikor közelebbről megnéztem, észrevettem, hogy néhány fehér láb felemelkedik. Azt hittem, hallucinálok  – mondta Scott az esetről. A férfi észrevette, hogy a kocsiban tartózkodók közül az egyik egy rendőr. 

Vizsgálat indult

Scott az autóban ülőkkel is közölte, hogy felvételt készít róluk, akik ettől értelemszerűen nem voltak túl boldogok, és a férfi intett neki, hogy menjen el, de ő folytatta a videózást. Mint elmondta, az volt a célja a felvétellel, hogy megmutassa, hogy senki sem állhat a törvény felett. 

– A lányomat egy évvel ezelőtt gyilkolták meg Madisonban. Alapvetően azt akartam megmutatni az embereknek, hogy miközben gyilkosságok és megoldatlan bűncselekmények vannak, a tisztjeink csak ülnek és ilyen dolgokat csinálnak – mondta Scott.

A videón szereplő rendőrtisztet azóta azonosították, ellene vizsgálat indult, és rendkívüli szabadságra küldték. A Madisoni Rendőrség azt mondta, hogy nagyon komolyan veszik ezt az ügyet, és elkötelezett a lakosság bizalmának megőrzése mellett.