A pénzéért ölhette meg két évvel ezelőtt gyönyörű, gazdag barátnőjét a 32 éves Marc Schatzle, majd azt állította, egy szexjáték közben érte baleset, amibe belehalt. A férfi annak ellenére is tagadja a gyilkosságot, hogy többen is ellene tanúskodtak. A tárgyalás folytatódik - írja a DailyStar.

A 22 éves Anna Reed, egy milliomos lovasedző lánya tíz évvel idősebb barátjával, Marc Schatzle-el utazott Svájcba, ahol egy hotelben szálltak meg.

Ám egy napon

a 32 éves férfi értesítette a mentőket, hogy barátnője rosszul lett, és mire azok a kiértek, a fiatal nő holtak feküdt a hotelszobában. 

Forrás: Facebook

A Luganoban megtartott tárgyaláson elmondták, hogy a német származású férfi több mint 40 ezer fontnyi adósságot halmozott fel alkohol, drogok, és drága designerholmik vásárlása révén.

Az ügyészség szerint Anna, akinek több mint 25 000 font volt a számláján, nemrég megfenyegette a férfit, hogy elhagyja.

Anna hitelkártyáját később egy muraltoi hotel liftjének padlóburkolata alá rejtve találták meg.

Néhány vendég, aki fültanúja volt a gyilkosságnak, elmondta, hogy hangos kiabálást és sikoltozást hallottak a pár szobájából. 

Az egyik fültanú a sikításon kívül egyéb, szokatlan zajokat is hallott a szobából:

Üvegtörést, és hangos bútortologatást hallottam, és azt, hogy odabent sírnak. Egy női hang ezt kérdezte: most komolyan megölsz, vagy csak viccelsz? Legszívesebben bementem volna, hogy tegyek valamit, ám végül nem mertem, túl veszélyesnek tűnt a helyzet"

- idézte fel.

A bíróságon elhangzott, hogy Anna 2019 februárjában, egy thaiföldi út során ismerkedett meg Schatzle-el, akivel 2 hónapot töltött együtt, mielőtt meghalt.

A brit örökösnő, miután befejezte az egyetemet, utazgatni kezdett. Bejárta Vietnamot, Szingapúrt, és Dubait, majd visszatért Európába. Útjainak nagy részét az apjától születésnapi ajándékként kapott pénzből fizette és sokat posztolt a Facebook- oldalán a külföldön készült képekről.

Anna apja, Clive egy több mint 12 millió fontnyi értékű, Észak-Yorkshire-ban található lovas farm birtokosa volt,

melyet idővel a lánya örökölt volna, ám erre már nem kerül sor. A halála sokkolta a település lakóit.

Anna havonta körülbelül 3000 fontot költött, ám ez a szám jelentősen megugrott, miután találkozott Schatzle-el.

Igazi brit nő volt. Szerette a szexklubokat, például a berlini Kit Kat-ot, és persze az alkoholt"

- mondta áldozatáról a bíróságon Schatzle.

A férfi, aki a "Warrior", azaz "Harcos" szót tetováltatta a szemöldöke fölé, azt állította a rendőröknek egykori barátnőjéről, hogy 400 férfival is volt kapcsolata, a bíróságon viszont azt mondta, hogy a szám még ennél is magasabb.

A boncolás során megállapították, hogya fiatal nő halálát fulladás okozta.

A férfi azonban tagadta a gyilkosságot. Azt állította, véletlen baleset törtönt egy szexuális játék során, és ez vezetett végül a nő halálához: 

Egy törölközőt raktam a nyaka köré, és csókolgatni kezdtem. Ő azonban valami többre, durvábbra vágyott, ezért a törülközőt összefogtam a kezemmel, és megszorítottam a nyakát. Ezután váratlanul rosszul lett"

- próbált védekezni a férfi.