A magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló amerikai újságírót letartoztatták a nyakában egy kötéllel, ami a nemi szervéhez volt rögzítve

Richard Quest, CNN, riporter, újságíró, műsorvezető, szerkesztő, televíziós
2718846 10/14/2015 CNN anchor Richard Quest during a talk show held at the World Trade Center in Moscow as part of the 7th annual Russia Calling! VTB Capital Investment Forum. Evgeny Biyatov/Sputnik (Photo by Evgeny Biyatov / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
Richard Quest-et, az ismert CNN-riportert, aki a tegnap a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt kritizálta, korábban 2008-ban letartoztatták kábítószer birtoklásért. Letartóztatásánák pillanatában a nyakában egy kötél volt ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Az autójának átkutatása után a hatóságok szexuális segédeszközöket is találtak a fura stílusáról ismert riporter csomagtartójában. Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását és ahol lehetősége van, ott ezt minden lehetséges módon népszerűsíti.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ közgyűlésén vett részt New Yorkban. A külügyminiszter a találkozói mellett interjút adott a CNN-nek is. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége ahol a miniszter ismét lesöpörte a propagandagyár hamis vádjait.

Az interjú során Richard Quest hevesen kritizálta a magyar gyerekvédelmi törvényt és számtalanszor azt hangoztatta, hogy ő bizony homoszexuális, amikor a törvénynek ehhez semmi köze sincs, hiszen az a gyerekek érdekeit védi, és a szülőknek adja vissza a gyerek nevelésének a kizárólagos jogát.

Érdemes felidézni azt, hogy a magyar gyerekvédelmi törvényt élesen kritizáló Richard Quest-et 2008 április 18-án, pénteken hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban (amikor a parkban kijárási tilalom volt) a rendőrök letartóztatták, mert úgy tartózkodott a parkban, hogy az már 3 órája zárva volt.

Letartóztatásnak pillanatában a rendőrök a riportert a nyakában egy kötéllel kapták el, ami a nemi szervéhez volt rögzítve.

Richard Quest Forrás: Sputnik via AFP/Evgeny Biyatov

Ekkor még kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene, azonban amikor átkutatták a műsorvezetőt akkor a kabátjának a bal zsebében egy zacskó kristályos metanfetamint és az autójának a csomagtartójában szexuális játékokat találtak a rendőrök.

A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt. Azonban nem tisztázta, hogy a furcsa kialakítású kötél milyen célt szolgált is valójában.