Hosszú éveken át szenvedett egy titokzatos autoimmun betegségben a most 34 éves Rachael Huckle, aki az életét köszönheti a pornónak.

A walesi lány a betegsége miatt képtelen volt enni, ugyanis fájdalmas hólyagokkal volt tele mind a torka, mind a szája és az orra, valamint a belei is.  Minden reggel úgy kelt fel, hogy az lesz az utolsó napja, meg fog halni. Csontsoványra fogyott, éjjelente pedig arra riadt fel, hogy nem kap levegőt.

Ekkor döntött úgy, hogy mivel már nincs veszítenivalója, regisztrál az OnlyFans oldalra, és Ivy Tenebrae művésznéven elkezd korhatáros tartalmakat árulni magáról. Kezdetben mindössze 300 követője volt, de ez már elég volt ahhoz, hogy ki tudjon fizetni egy magánorvost, aki 10 év után végre diagnosztizálni tudta a betegségét,  amit ennek köszönhetően végre el tudtak kezdeni érdemben kezelni.

A lány azóta meggyógyult, a teste alaposan megváltozott. Dús idomainak köszönhetően mára az oldal legnépszerűbb modelljei közé tartozik, erotikus képeivel pedig átlagosan 4000 fontot (1,6 millió forintot) keres havonta. A Bors jóvoltából több képet is láthat a szexi és egészséges lányról.