Folyton bogarak akadnak be egy oroszországi nő 130 centis hajába. A 35 éves nő ugyanakkor büszke a hosszú sörényére, az Instagramon és a TikTokon osztja meg hajápolási tanácsait - írja a Daily Star.

Az oroszországi Alena Mazanik azt állítja, hogy hetente 16 órát tölt 130 centiméter hosszú haja ápolásával. A nő most 35 éves, utoljára 13 éves korában vágatta le a haját, de rögtön meg is bánta. Később a festést is abbahagyta, mivel rájött, mekkora kárt okoz a hajának vele. 2018 óta veszi komolyan a haja ápolását, ami már olyan vastag, hogy bogarak is rendszeresen beleakadnak.

Egy mosás során olajakat masszíroz a fejbőrébe, hogy gyorsabban nőjön a haja, illetve külön hajra készült maszkokat is használ. Mosás után krémeket és olajokat használ, hogy jó állapotban tartsa a haját, ami már majdnem a térdéig ér.

A rutinjait az Instagramon és a Tiktokon osztja meg a követőivel.

Ugyan sok problémát okoz neki a hosszú haja, de gyakran kap bókokat is miatta, illetve a gyerekek Aranyhajhoz szokták hasonlítani.

"Minden nap írnak nekem a világ minden tájáról nők, akik azt mondják, inspirálom őket. Tanácsokat kérnek tőlem, és én szívesen segítek" - nyilatkozta.