Holtan találtak egy 32 éves, kétgyerekes, ausztrál nőre, aki a harmadik gyerekével volt terhes. Mint kiderült, nemrég szakított agresszív élettársával, amit a férfi nem tudott feldolgozni. Megölte a nő, majd magával is megpróbált végezni.

Harmadik gyerekét várta a 32 éves, szociális munkáskánt dolgozó Michelle Daragh, akit azonban többé sosem láthat a családja. Az Ausztráliában élő nő holttestére volt párja, Ben Coman lakásában találtak rá,

amint egy halom véres ruhán feküdt.

A kétgyerekes anya azért ment el a férfi melbourne-i lakásába, hogy összeszedje a maradék holmiját, miután hat év együttlét után szakítottak egymással.

A rendőrök a 29 éves Comant is életveszélyes sérülésekkel találták meg, ugyanis

a férfi a gyilkosság után megpróbált magával is végezni. Coman kritikus állapotban fekszik a melbourne-i kórházban, ahol rendőri felügyelet alatt áll.

Az esetet a gyilkossági csoport vizsgálja. Nem keresnek más gyanúsítottat.

A családunk egy gyönyörű lányt és nővért veszített el. Magunk alatt vagyunk a tragédia miatt. Michelle imádta a fiait és az életét adta értük. A gyerekeinek és a családjának élt, és mindig másokat helyezett előtérbe. Mindig emlékezni fogunk gyönyörű természetére és mosolyára, ami beragyogta a szobát, amikor belépett – mondta a halott kismama fivére.

Egy másik rokona szerint Michelle volt legszebb lelkű, legjobb szívű nő a világon, akit csak ismert. Imádta a gyerekeit, és a munkájában is rendkívül elkötelezett volt. A rendőrök szerint szerint

Coman korábban többször is megverte a nőt és másképpen is agresszíven viselkedett a párjával, aki végül a saját és gyerekei védelmében elhatározta, hogy véget vet a toxikus kapcsolatnak - írja a Bors a DailyStar cikkére hivatkozva.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!