Tovább támadja Magyarországot Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt

Vágólapra másolva!
Brüsszel továbbra is zsarolja Magyarországot, mert nem engedjük be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és az óvodákba. A nyomás az elmúlt időben még nagyobb lett, várhatóan pedig tovább fog nőni a 2022-es választásokhoz közeledve. A cél elérésének érdekében mindent megtesznek, legyen szó a baloldali propagandasajtó bevetéséről, a politikai boszorkányüldözésről, vagy éppen a LIBE-bizottság átlátszó, koncepciós pereket idéző látogatásáról. A kormány viszont világossá tette, hogy Magyarország nem enged a zsarolásnak, a magyar emberek pedig már kifejtették véleményüket a nemzeti konzultáció során, és hamarosan népszavazás alkalmával is lehetőség lesz erre.
Vágólapra másolva!

Kommunista módszerekkel zsarolja Magyarországot Brüsszel

Mindennapossá váltak a brüsszeli támadások, most már a 2022-es országgyűlési választásokba is bele akarnak szólni, amivel Magyarország szuverenitását veszélyeztetik. Egyértelművé vált ugyanis Brüsszel számára, hogy a magyar nemzeti kormány nem hajlandó beállni a sorba, ha az LMBTQ-propagandáról van szó.

A kormány világossá tette, hogy akárcsak a migránskérdésben, úgy ezen a területen sem hajlandó behódolni a radikális baloldali nyomásnak.

Orbán Viktor miniszterelnök egyértelműen kijelentette, hogy nem engedjük be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és az óvodákba, ezt pedig Brüsszel zsarolási kísérletei sem változtatják meg. A magyar álláspont változatlanul az, hogy egy erős Európához erős nemzetállamokra van szükség, míg Brüsszel úgy gondolja, hogy mindenkinek be kell hódolnia.

Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője is tagja a LIBE-bizottságnak. Azért küzd, hogy saját országát ítélje el Brüsszel. A baloldal külföldön is a magyarok érdekei ellen dolgozik Forrás: MTI/Momentum

Ennek része volt az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság (LIBE) delegációjának háromnapos magyarországi látogatása is. A látogatás hivatalos oka a Magyarországról szóló jelentés volt, a 2018-ban elindított úgynevezett hetes cikkely szerinti eljárás alapján.

A LIBE-bizottság két tagja is elmondta, hogy az Európai Unió (EU) intézményei részéről koncepciós eljárás, "boszorkányüldözés" folyik Magyarország ellen. Erről beszélt Nicolas Bay, az Identitás és Demokrácia képviselőcsoport francia alelnöke és Jorge Buxadé Villalba, az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció spanyol tagja.

A támadásoknak pedig még közel sincs vége, sőt, a Magyarországra nehezedő nyomás további fokozódására lehet számítani Brüsszel részéről a 2022-es választások közeledtével. Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán számolt be arról, hogy a LIBE-bizottság látogatása után a brüsszeli bürokrácia Magyarországra küldi Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztost.

Az igazságügyi miniszter kiemelte, hogy Brüsszel már 2015 óta támadja Magyarországot, akkor éppen azért, mert megállítottuk az illegális bevándorlást, ezzel megvédve Európát. Varga Judit felszólította Brüsszelt, hogy vonják vissza a Sargentini-jelentés azon ítéleteit, amelyeket a migrációs válság kezelése kapcsán hazánkkal szemben hoztak.

Hiszen ugyanezeket a lépéseket a gyakorlatban már más tagországok is alkalmazzák.

Emellett vonják vissza a gyermekvédelmi törvény ügyében indított kötelezettségi eljárást, és fejezzék be a zsarolást. Az igazságügyi miniszter emlékeztetett arra is, hogy ezekben a kérdésekben a kormány a magyarok döntő többségének a támogatását élvezi. A migránskérdésben a nemzeti konzultációt kitöltők 99 százaléka szerint nincs szükség a migránsok kötelező szétosztására, és nem lehet rákényszeríteni mindezt egyes tagállamokra. Az LMBTQ-propagandával kapcsolatban pedig a válaszadók 97 százaléka ítélte helyesnek a gyermekekre irányuló szexuális propaganda korlátozását.

Brüsszel a nemátalakításokat népszerűsítené, és felszámolná a hagyományos családmodellt

Brüsszel az elmúlt időben bebizonyította, hogy sokkal fontosabbnak tarja a pedofilok jogait, mint a gyermekekét. Ezt jól példázza, hogy kifogásolták például az új gyermekvédelmi törvény azon rendelkezését, amely értelmében az arra jogosult számára megismerhetővé teszik a gyermekeket sértő szexuális bűncselekmények elkövetőinek nyilvántartott adatait.

Brüsszel azt állítja, hogy Magyarország nem indokolta meg, hogy az LMBTQ-tartalmak megjelenítése miért volna káros a gyermekek jólétére vagy miért nincs összhangban a gyermek mindenek felett álló érdekével. A valóságban a valódi problémájuk az, hogy a magyar óvodákba és iskolákba nem akarjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat, hiszen ők szokták az oktatási intézményekben propagálni a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést és a nem megváltoztatását.

Ha Brüsszelen múlna, a magyar óvodákban és iskolákban ez mindennapos jelenet lenne Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Orbán Viktor korábban arról beszélt, hogy a jelenlegi "vita arról szól, ki dönt arról, hogy hogyan neveljük a gyerekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyar, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés. Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalójuk. És akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba".

A kormány emellett ötkérdéses népszavazással is egyértelmű üzenetet kíván küldeni Brüsszel számára.

A népszavazás kiírásának egyik legfőbb oka az elmúlt hónapokban történt példátlan méretű nemzetközi támadássorozat Magyarországgal szemben, amely leginkább a 2015-ös migrációs válsághoz hasonlítható. Akkor is fel akarták függeszteni az uniós források kifizetését, azért, hogy Magyarország megváltoztassa a bevándorlásügyi álláspontját.

A népszavazási kezdeményezés azért is rendkívül fontos, mert ha a magyarok nagy része kiáll a gyermekvédelmi törvény mellett, akkor a bevándorlás elleni küzdelemhez hasonlóan a gyermekek védelmének ügye sem bukhat el; akármekkora brüsszeli nyomásgyakorlás ellenére sem.

Nyugatot rövid idő alatt meghódította az LMBTQ-propaganda

Egyesek szeretik azzal hitegetni az embereket, hogy Magyarországon nincs szükség ilyen szabályozásokra, mivel nálunk a nyugaton tapasztalt baloldali radikalizáció még nem éreztette hatásait. Azonban ki kell emelni és nem szabad elfelejteni, hogy néhány éve még nyugaton sem számított mindennaposnak, hogy transznemű drag queenek járjanak óvodákba, hogy kisgyermekeken végezzenek nemátalakítást és hormonkezelést, valamint, hogy klasszikus mesefilmek szereplőiből varázsoljanak LMBTQ-karaktereket.

Ezért is van szükség egyértelmű és erős fellépésre, hiszen a magyarok a normalitás pártján állnak. Nem szabad engedni, hogy álcivil aktivisták mindenféle felügyelet nélkül, gyakran a szülők beleegyezése és tudta hiányában járják szabadon az iskolákat és óvodákat.

Illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/Erin Lefevre/NurPhoto/Erin Lefevre

Nyugaton a hasonló esetekre számos példa van, nemcsak aktivisták, hanem radikalizálódó tanárok részéről is. Egy kaliforniai tanárnő például arra utasította a diákjait, hogy esküdjenek fel az LMBTQ-zászlóra. Ezt azután kérte tőlük, hogy az osztályteremből eltávolította az amerikai lobogót, arra hivatkozva, hogy kellemetlenül érzi magát tőle.

Az érzékenyítés egy másik esetben odáig vezetett, hogy egy szoknyát viselő, magát lánynak képzelő fiú az egyik amerikai iskolában megerőszakolt egy kilencedikes lányt. Minderre azért volt lehetősége, mert az iskola megengedte, hogy bárki bemenjen a női mosdóba, aki azt állítja, hogy éppen lánynak érzi magát.

Arról is beszámoltunk, hogy már a magyar intézményekbe is beszivárgott az LMBTQ-propaganda. A budapesti Eötvös József Gimnáziumban például egy kérdőív segítségével próbálták meg feltérképezni a diákok szexuális irányultságát az iskolaújság szerkesztői.

Az LMBTQ-témájú kérdőív még április végén, a gyermekvédelmi törvény elfogadása előtt látott napvilágot.

A kérdéssorban olyan személyes dolgokra kérdeztek rá, mint hogy a diákok hogyan jellemeznék a nemi identitásukat, a szexuális orientációjukat és a romantikus vonzalmaikat, vagy milyen nehézségeket éltek meg a szexualitásukkal kapcsolatban, miképpen vallották be a családtagjaiknak és a barátaiknak, hogy az azonos nemű emberekhez vonzódnak.

Forrás: Magyar Nemzet

A Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról is kiderült, hogy az intézményben megjelent az LMBTQ-propaganda. Egy diák beszámolója szerint 2019-ben részt kellett vennie az intézményben egy szervezett LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson, amiről képeket is küldött a Magyar Nemzetnek.

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikumban pedig a szülők tudta nélkül tartottak LMBTQ témájú érzékenyítést. Az eseményre egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak.