Három férfi követte az utcán, ezért egy idegent kért meg egy New-York-i nő, hogy tegyen úgy, mintha ismernék egymást. A férfi végül hazáig kísérte a rémült nőt.

Egy idegen férfitól kért segítséget egy new york-i nő, miután rádöbbent, hogy három férfi követi a kihalt utcán - írja a Szeretlek Magyarország az Iheartintelligence.com cikke alapján. A történetet a férfi osztotta meg a közösségi oldalán.

Dane Weeks azt írta a Twitteren, hogy épp a vonathoz igyekezett, amikor egy nő odalépett hozzá, szorosan megölelte, és azt suttogta: kérlek, tégy úgy, mintha ismernél engem. Ezek a férfiak már követnek egy ideje.

Dane beleegyezett a kérésbe és végül három sarkon át, az otthonáig kísérte a nőt.

Megígérte, hogy máskor is hazakíséri

– Nem fogok hazudni, hirtelen nem tudtam, hogy reagáljak, hiszen New Yorkban könnyen átverik az embert.

Az ölelése viszont túlságosan őszinte volt, és valóban láttam mögötte a három alakot. Ahogy sétáltunk és beszélgettünk, láttam, mennyire rémült. Azt hajtogatta, haza kell vinnem a fiához 
– írta le a férfi az esettel kapcsolatban.

Korábban a nő egy boltba is betért, hátha így lerázhatja a három férfit, de azok folyamatosan a sarkában voltak, mert már a metrón kinézték maguknak.

A nő végül azt mondta Dane-nek, hogy ő lett a hőse, a férfi pedig megígérte neki, hogy máskor is hazakíséri, ha későn érkezik haza a munkából.