Nyolc hónapon keresztül tartott fékevesztett bulikat a fia tinédzserkorú barátainak egy kaliforniai anyuka. A nő ezeken a partikon óvszereket osztogatott, és arra biztatta a fiúkat, hogy használják ki az alkoholtól magatehetetlen lányokat.

A Kaliforniában élő Shannon O'Connor 2020 októberében tartotta az első bulit a 14-15 éves gyerekeknek egy bérelt házban, amit aztán számos másik követett - írja a Bors. A cikk szerint a 47 éves nő ezekre a partikra alkoholt is vitt, a fiúknak pedig óvszereket osztogatott,  és arra bíztatta őket, hogy nyugodtan használják ki az alkoholtól magatehetetlen lányokat. 

A férje sem tudott a partikról

A vádirat szerint O'Connor egy alkalommal nevetve nézte végig, amint egy részeg kamasz fogdosta a fia egyik kiskorú lány barátját, egy másik alkalommal pedig 

óvszert nyomott egy fiú kezébe, majd szabályosan belökte egy szobába, ahol egy részeg lány feküdt.  Arra is volt példa, hogy a nő bekísért egy fiút és egy magáról már nem igazán tudó tinilányt egy szobába, majd magára hagyta őket. 

A nő megkövetelte a résztvevőktől, hogy tartsák titokban a partikat, amikről még O'Connor férje sem tudott. Amikor az egyik 14 éves lány azt mondta, hogy beszél a bulikon történtekről, megfenyegette, hogy ha bárkinek is mond bármit, mocskos pletykákat kezdenek el terjeszteni róla. A nyolc hónapos, beteges bulisorozatnak végül a hatóságok vetettek véget.

A bérelt lakásban 9000 dolláros, átszámítva közel 3 millió forintos kár is keletkezett a féktelen bulik során. 

Shannon O'Connornak 39 vádpont miatt kell majd felelnie a bíróság előtt.