Hamis pletykák miatt beperelte két kolléganőjét Emily Willis amerikai pornósztár. Több millió dollár kártérítést követelt tőlük, ugyanis a két nő azt terjesztette róla az interneten, hogy kutyákkal szexelt. Willis azt mondja, ezzel veszélyeztették karrierjét, ráadásul mindezt féltékenységből tették, mert ők kevésbé sikeresek a szakmában.

Emily Willis 

pert indított két másik pornósztár, Gianna Dior és Adria Rae ellen, akik hamis pletykákat terjesztettek a Twitteren arról, hogy Willis kutyákkal szexelt videóiban. 

A pletykák villámgyorsan terjedtek a közösségi oldalon, és Willis megijedt, hogy rossz hatással lehetnek a karrierjére.

Ezért a perben világosan megfogalmazta, hogy a Rae és Dior által terjesztett pletykákból egy szó sem igaz. 

Az állításokat követően ugyanis a nő hívásokat kapott több producertől és a pornóipar más tagjaitól, hogy igazak-e vagy sem a róla megjelent posztok. 

Az ezzel járó anyagi károkon túl ez rendkívül kínos és nyomasztó perceket is okozott nekem. De még rosszabb, hogy talán sosem lesz esélyem tisztára mosni a nevem sem a szakmában, sem pedig a követőim előtt" 

- nyilatkozta Willis.

Gianna Dior, az egyik riválisForrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Ethan Miller

A perben Willis azt is megfogalmazta, hogy mind Diornak, mind Rae-nek jelentős haszna származott abból, hogy befeketítette a nevét a botránykeltő hírekkel.

Willis ugyanis 

az év női előadója volt felnőttfilmek kategóriájában, ami a pornóiparban szinte egy Oscar-díjjal egyenlő kitüntetés. A Twitteren is hatalmas rajongótábora van, közel 723 ezer követővel büszkélkedhet, míg Diornak 414 ezer, Rae-nak pedig mindössze 168 ezer követője akadt.

Willis az őt ért sérelmek miatt több mint 5 millió dolláros kártérítést követelt két riválisától. 

Dior és Rae a per óta kerüli a nyilvánosságot, egyikük sem tett vallomást - írja a DailyStar.