Két ember is lezuhant egy koncert közben a karzatról egy San Francisco-i rendezvényhelyszínen hétfőn, az egyikük belehalt a balesetbe. A résztvevők szerint Chase Centert nem ilyen koncertekre tervezték.

Lezuhant egy ember hétfőn a San Franciscó-i Chase Centerben a karzatról a Phish nevű zenekar koncertje közben - írja a CBS News.

A cikk szerint a hatóságokat helyi idő szerint este kilenc óra körül riasztották a helyszínre. Az orvosok azonnal megkezdték a férfi ellátását, de az életét már nem tudták megmenteni. 

A hatóságok nem találtak bűncselekményre utaló jeleket, de még vizsgálják az eset körülményeit. Az áldozat nevét nem hozták nyílvánosságra.

A Redditen több szemtanú is azt írta, hogy látta, ahogy a férfi lezuhan a karzatról és fejjel az alatta lévő 116. szektor egyik ülésébe csapódik. Egy jelenlévő szerint az eset "rendkívül ijesztő" volt.

Nem koncertre tervezték

Körülbelül egy órával később a mentőket egy újabb balesethez riasztották a Chase Centerbe, amikor egy másik férfi is lezuhant le egy másik vendégre.

A cikk szerint

mindkettőjüket kórházba szállították, sérüléseik nem életveszélyesek. 

A KPIX 5-nak több koncertrésztvevő azt mondta, hogy ezt a helyszínt nem igazán ilyen zenés-táncos eseményekre tervezték, a karzatokon lévő korlátok túl alacsonyak. A Chase Center hétfőn közleményében azt írta, hogy a hatóságokkal közösen vizsgálják ki, hogy pontosan mi történt a koncerten.