Egy 21 éves amerikai egyetemista lány elmondta 24 éves szerelmének, hogy terhes. A fiú annyira nem akart gyereket, hogy inkább megölte barátnőjét, amiért most életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték - írja a Bors.

A Mississippi Egyetemen a 21 éves marketing szakos Ally Kostial már három éve ismerte a jóképű és vagyonos családból származó, üzleti tanulmányokat folytató Brandon Theesfeldet. Bár nem voltak hivatalosan együtt, de a lány szerelmes volt a népszerű srácba, aki Ally barátai szerint elég rosszul bánt vele, és más lányokkal is rendszeresen volt alkalmi viszonya.

Egy nap aztán Ally-t megölték, testére egy tó partján találtak rá. A hatóságok szerint egyértelmű, hogy Brandon végzett vele, miután a lány közölte barátjával: teherbe esett.

Az egyetemista fiú keresési előzményeiben és közösségi posztjaiban a hatóságok számos aggasztó nyomra leltek. Theesfeld abortusztabletták után kutatott a neten, majd kiposztolta közösségi oldalán az apja által vásárolt Glock pisztolyt azzal a felirattal, hogy "Visszaviszem a picinyem Oxfordba." Emellett Ted Bundy, Amerika leghírhedtebb sorozatgyilkosának csábítási trükkjei után kutatott, három nappal Ally halálának időpontja előtt.

Ráadásul a vizsgálat bebizonyította, hogy a nevezett fegyverrel lőtték hasba Ally-t, méghozzá nyolcszor.

A boncolás megállapította, hogy Ally mégsem volt állapotos.

Brandon Theesfeld a tárgyaláson bevallotta bűnösségét. Azt mondta, hogy borzasztóan megbánta tettét, és kérte Ally családját, hogy bocsásanak meg neki.

A fiút életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, 65 éves korában kérheti először a feltételes szabadlábra helyezését.