Megtalálhatták Gabby Petito gyilkosának holttestét

CRIME Horizontal panoramic
Police inUtah release body cam video from Aug 12, 2021 following altercation between Gabby Petitio and Brian Laundrie. No charges were filed. Petito was listed as suspect, Laundrie the victim. Police separated them for the night. (Photo by EyePress News / EyePress via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy floridai parkban emberi maradványokat találtak, mellette Gabby Petito gyilkosának személyes tárgyaival - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Az FBI bejelentette, hogy emberi maradványokat találtak a Myakkahatchee Creek Environmental Parkban North Portban, Floridában. A test mellett megtalálták a több mint egy hónapja eltűnt Brian Laundrie személyes tárgyait, köztük a hátizsákját és a laptopját is.

Az elkerített park, ahol a maradványokat megtalálták Floridában 2021. október 20-án Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Mark Taylor

Laundrie-t már több mint egy hónapja keresik, mióta közösen elutaztak a menyasszonyával, amiről a lány nem tért haza. Később a lány testét megtalálták Wyomingban, ahova a pár utazott.

Az FBI szerint

a testet és a tárgyakat egy olyan helyen találták meg a parkban, amely nemrég még víz alatt volt,

és egyelőre nem tudták beazonosítani a holttestet. A területen továbbra is folytatják a kutatást.

Gabby Petito Forrás: EyePress News / EyePress via AFP

Petito és Laundrie az egész nyarat nemzeti parkokban kirándulva töltötték, amit a közösségi médiában is megörökítettek. A lányt szeptember 11-én eltűnt személyként vették nyilvántartásba, miután augusztus óta nem adott életjelet magáról a szüleinek. Később kiderült, hogy Laundrie szeptember 1-jén visszatért Floridába, de a lány nélkül, majd ő maga is eltűnt. A szülei szeptember 13-án látták utoljára, amikor kirándulni indult egymagában, és többet nem tért vissza.

Gabby Petito holttestét szeptember 19-én találták meg Wyomingban. A halottkém szerint megfojtották, és már hetek óta halott volt. Laundrie ellen ugyanakkor nem emeltek vádat a lány meggyilkolása miatt, de körözést viszont kiadtak rá, mert Petito halála után is használta a lány hitelkártyáját.