Szemtanúk elárulták, mit kiabált Alec Baldwin, miután elsütötte a fegyvert

accident Horizontal HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on June 22, 2021 US actor Alec Baldwin attends DreamWorks Animation's "The Boss Baby: Family Business" premiere at SVA Theatre in New York City. - US actor Alec Baldwin fired a prop gun that killed a cinematographer and wounded the director on a film set in New Mexico, US law enforcement officers said October 21, 2021. The incident happened on the set of "Rust" in the southwestern US state, where Baldwin is playing the lead in a 19th-century western. No charges have been filed over the incident, which is being investigated. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Új-Mexikóban készülő The Rust című film forgatásán Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtte az egyik operatőrt, a 42 éves Halyna Hutchinst, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe, de a rendező, a 48 éves Joel Souza is megsérült - írta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Alec Baldwin állítólag többször is megkérdezte, hogy

miután véletlenül lelőtte és megölte a film operatőrét és megsebesítette a rendezőt is új filmje, a Rust forgatásán.

Alec Baldwin Forrás: AFP/Angela Weiss

A 48 éves Joel Souza, a film rendezője több órát töltött kórházban, de később hazaengedték.

A film egyik operatőre, a 42 éves Halyna Hutchins belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség kevés részletet közölt a lövöldözésről, csak annyit mondtak, hogy vizsgálják az eset körülményeit és nyomoznak az ügyben.

A filmforgatáson elvileg csak vaktölténnyel töltött kellékfegyvert használtak, de ezt a seriff hivatal még nem erőstette meg.

Még az sem tisztázott, hogy egyetlen lövés volt, vagy egy második is eldördült

- írja a Daily Mail.