Esküvője után halt meg egy fiatal milliárdos üzletasszony

Vágólapra másolva!
Mindössze nyolc hete ment férjhez Londonban a 33 éves és vagyonos Vivek Chadha, a Nine Group társalapítója, aki egyik éjjel szórakozni volt a barátaival, majd másnapra meghalt. 
Vágólapra másolva!

A Metro úgy tudja, hogy Vivek Chadha a halála előtti éjszakán ismerőseivel volt szórakozni egy éjszakai klubban. Akkor még minden rendben volt vele, de másnap meghalt. Vivek mindössze nyolc héttel korábban házasodott össze a 29 éves Stuttee Chaddhával, egy pazar szertartás keretei között, az ötcsillagos JW Marriott Grosvenor House Hotelben, a Park Lane-en.

- mondta a gyászoló férj.

A barátok úgy vélik, hogy

a fiatal nő szívrohamot kaphatott.

"Teljesen sokkos állapotban vagyunk, és még túl korai lenne bármit is mondani Vivekről és az elért eredményeiről. Eljön majd az idő, amikor tisztelegni fogunk előtte, de most még túl korai lenne. Túlságosan nagy a fájdalom" – mondta megtörten a nő anyja.

Vivek és édesapja még 2012-ben indították el az ingatlanbefektetési és szállodaipari cégüket. Mára már 18 szállodát birtokoltak országszerte. A fiatal nő rendszeresen adakozott, például 100 ezer fontot (átszámítva körülbelül 31 millió forintot) adott a Mahatma Gandhi-szoborra, ami a londoni Parlament téren áll.