Újabb részletek derültek ki egy amerikai sorozatgyilkosról, aki fiatal nőket ölt meg - írja a Bors.

Amikor Sarah Butler nem tért haza a családjához a New Jersey állambeli Montclairbe, miután kölcsönkérte édesanyja kocsiját, azonnal tudták, hogy nagy a baj.

Egy hónap alatt összesen három nő tűnt el, teljesen nyomtalanul. 

A nők holttestét megerőszakolva és megfojtva, a fejüket szalaggal összekötözve találták meg.  Egy negyedik nőnek azonban sikerült életben maradnia. Az eltűnteket egyetlen dolog kötötte össze: a Tagged nevű társkereső alkalmazás. 

Sarah rokonai nem tudták annyiban hagyni a dolgot. Bejelentkeztek a lány számítógépén keresztül az e-mailjébe és a közösségimédia-fiókjaiba is, és rájöttek, hogy kivel beszélt utoljára. Ezután megszerveztek egy találkozót is a férfival egy helyi kávézóba, ahol végül a rendőrség lecsapott a tettesre.

A gyászoló család közreműködésének köszönhetően és a megmenekült nő vallomása alapján a rendőröknek sikerült letartóztatni és vádat emelni a 20 éves Khalil Wheeler-Weaver ellen, akit a bíróság 160 év börtönbüntetésre ítélt  Sarah, a 19 éves Robin West és a 33 éves Joanne Brown meggyilkolásáért, valamint Tiffany Taylor elrablásáért, szexuális erőszakért és gyilkossági kísérletért.