Három kisgyerek maradt félárván a 28 éves Megan Creev után, aki a házuk bejárati ajtaja előtt lett rosszul, miután iskolába vitte az egyik gyerekét. Utolsó erejével még próbált segítséget kérni a szomszédjától, de mire megérkezett a segítség, addigra késő volt. A nő meghalt.

A 28 éves liverpooli Megan Creev összeesett a bejárati ajtója előtt. Az éppen arra járó szomszédjától segítséget kért, de eszméletét vesztette. Mire a szomszéd odaért hozzá, leállt a légzése - írja a Bors a fiatal anya tragédiájáról.

A nőt azonnal kórházba szállították, de az orvosoknak nem sikerült újraéleszteniük. Az elsődleges vizsgálatok során sem tudták megállapítani a halála pontos okát, azóta azonban kiderült, hogy hirtelen szívmegállás okozta a halálát. 

Gyönyörű és ragyogó személyisége volt, akinek a mosolya mindenkire ráragadt. Mindig aggódott, hogy mindenki más jól van-e. Nagylelkű és adakozó volt, soha semmi nem volt túl nagy gond a számára.  Senkinek sem fordított hátat, akinek szüksége volt rá" - búcsúzott az 52 éves Jeanette a barátnőjétől.

Megan Creev szeretett férjét és három közös gyereküket: 9 éves fiát, 3 éves lányát és 14 éves mostohafiát hagyta hátra.