Alec Baldwin a Rust című film forgatásán egy kellékfegyverrel meglőtt két embert, köztük egy női operatőrt, Halyna Hutchinst, aki belehalt a sérülésébe. A színész és a családja azóta visszafogott életet élt, kerülte a nyilvánosságot. Halloween alkalmából a felesége az egyik közösségi oldalon posztolt képeket a családjukról, ami nem tetszett a rajongóknak - írja a Blikk

A forgatáson történt baleset óta Alec Baldwin és a családja a Vermont állambeli Manchesterbe ment, hogy minél inkább elkerüljék a nyilvánosságot. A színész felesége azonban most megtörte a csendet, az Instagram-oldalán posztolt. A család halloween alkalmából elmentek cukorkát gyűjteni, az erről készített képeket osztotta meg az interneten. 

Szülőnek lenni ezekben az időkben enyhén szólva is nagyon kemény tapasztalat. Ma összejöttünk, hogy egy kicsit ők is ünnepelhessenek. Utolsó pillanatban szerzett jelmezek és minden más... De annyira boldogok voltak, megmelengették az anya szívemet" - írta a poszt mellé Hilaria Baldwin. 

A követőiknek azonban egyáltalán nem tetszett, hogy a forgatáson történtek után vidám képeket posztolnak magukról,

miután Alec Baldwin - ugyan nem szándékosan - a forgatáson egy kellékfegyverrel megölte egy kisgyermek édesanyját. A gyermek anyja halála után teljesen összetört és magába fordult.

Azóta már törölték is a posztot, de a twitterre felkerültek a képernyőfotók.