Börtönbe szállították a négyéves ausztrál kislány elrablásával vádolt férfit

Cleo Simth eltűnés Ausztrália
Vágólapra másolva!
Egy magas biztonságú börtönbe szállították át azt a 36 éves férfit, akit a négyéves Cleo Smith elrablásával vádolnak. Terence Darrell Kelly az elfogása óta már többször próbált kárt tenni magában, de sérülése nem voltak súlyosak. A férfi jövő hónapban áll majd bíróság elé.
Vágólapra másolva!

Perth-be, egy fokozottan védett börtönbe szállították át a hatóságok Terence Darrell Kellyt, akit többek között a négyéves Cleo Smith elrablásával vádolnak - írja a The Guardian.

A 36 éves férfit szerdán tartóztatták le, miután több mint kéthetes keresés után megtalálták a kislányt egy lezárt épületben, mindössze néhány perces autóútra carnarvoni otthonától.

Kelly ekkor nem tartózkodott az épületben, őt nagyjából ezzel egyidőben, néhány utcával odébb fogták el. A férfi egyelőre előzetes letartóztatásban van, jövő hónapban áll majd bíróság elé.

Egy autó vezette nyomra a rendőröket

Kellyt az elfogása óta kétszer is kórházba kellett szállítani, mivel

megpróbált kárt tenni magában,

de a sérülései nem voltak súlyosak.

Cleo Smith-t több mint kéthetes keresés után találták meg Forrás: WA police/Twitter

A rendőrök korábban csak annyit közöltek, hogy egy autóval kapcsolatos információ vezette el őket a házhoz, ahol megtalálták Cleót. Most az is kiderült, hogy az említett autó abban az időben hagyta el a kempinget, amikor a kislánynak nyoma veszett.

Kevés esély volt rá, hogy élve előkerül

A négyéves kislány még október 16-án tűnt el az Ausztrália nyugati partján található Carnarvon egyik kempingjéből, ahol a családjával sátorozott.

Az anyja elmondása szerint éjjel fél kettő körül még felkelt és vizet adott Cleónak, aki a testvére mellett feküdt a sátorban. Reggel hat órára azonban a kicsi a hálózsákjával együtt eltűnt, a sátor bejárata pedig nyitva volt.

Mivel a kislány az anyja szerint nem érhette el a cipzárt, ezért

arra gyanakodtak, hogy Cleót elrabolták.

A kislány keresésére komoly erőket mozgosítottak, az állam pedig egymillió dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Az idő előrehaladtával azonban egyre kevesebb volt az esély arra, hogy a kicsi épségben előkerül.