Holtan találtak egy kedden eltűnt 1 éves lányt egy tóban az Egyesült Államokban

kislány indiana
Vágólapra másolva!
Azonosították a csütörtökön egy indianai tóban talált egy éves kislány holttestét az amerikai hatóságok.Jaclyn "Angel" Dobbst azóta keresték,mióta édeasanyját a hét elején holtan találták otthonában. A hatóságok nagy erőkkel vizsgálják az eset körülményeit, a lány halálának okát egyelőre még nem sikerült megállapítani.
Vágólapra másolva!

Az esettel kapcsolatban Glen Fifield, az Indiana Állami Rendőrség őrmestere elmondta, hogy a hatóságokat a közelben dolgozó építőmunkások hívták a helyszínre nem sokkal csütörtök dél előtt.

A munkások egy holttestet láttak lebegni a víz felszínén és azonnal értesítették a mentőket, majd kiemelték a már élettelen testet a vízből.

A testet a kedd óta eltűnt 1 éves Jaclyn Dobbsként azonosították.

A halál okát jelenleg vizsgálják a hatóságok, a boncolást péntekre tűzték ki - írta meg a CBS.

Kedd óta keresték már az eltűnt kislányt

Az Illinois állambeli Wheelingben a rendőrség azóta kereste az 1 éves Jaclynt, hogy édesanyját kedd este holtan találták otthonukban.

A Wheeling-i rendőrség szerint a rendőrök kedd este kaptak bejelentést a 21 éves édesanya, Ja'nya Murphy eltűnéséről, miután a nő nem jelent meg a munkahelyén és a családja sem tudta elérni.

Amikor a rendőrök ellenőrzést tartottak Murphy otthonában, az ajtót nyitva találták, Murphy pedig holtan feküdt bent. Jaclyn eltűnt, közölte a rendőrség.

A rendőrség szerint az édesanyát megfojtották, a hatóságok az üggyel kapcsolatban egy embert őrizetbe vettek, aki korábban szerelmi kapcsolatban volt a nővel, de nem a kislány apja.