Aaron és Sheri Parks unokahúga, Alyssa a nyilvánossághoz fordult,és adománygyűjtésbe kezdett a család számára, miután a szülők gyermekei is részt vettek azon a tragikus felvonuláson Waukeshában, ahol egy 38 éves férfi a tömegbe hajtott. A támadásnak 62 sérültje között 19 gyerek van. Hatan meghaltak, köztük a 8 éves Jackson, Aaron és Sheri gyereke.

Alyssa az adakozásra való felhíváskor még nem tudhatta, hogy a család legkisebb gyermeke nem éli túl a wisconsini ámokfutást. Jackson bátyja, a 12 éves Tucker is megsérült, koponyatörést szenvedett, és több csontja eltört. A gyerek állapota stabil, szülei folyamatosan mellette vannak a Wisconsini Gyermekkórházban.

Rendőrök a Wisconsin állambeli Waukeshában elkövetett gázolás helyszínén 2021. november 21-énForrás: MTI/AP/Jeffrey Phelps

Testvérét vasárnap műtötték, és az orvosok a csodában reménykedtek, mivel nagyon komoly agyműtéten esett át. Az operációt követően a szakemberek hétfőn kezdték tesztelni az agyműködését, de a hírek szerint nem jártak sikerrel, meghalt.

Közben a család anyagi tartalékai is vészesen fogynak, hiszen kiesnek a munkából, és bizonyára költséges lesz másik gyerekük gyógykezelése is. Ezért Alyssa arra kér mindenkit, hogy segítsenek a családnak.

"Bármilyen kisebb vagy nagyobb adománynak, segítségnek örülünk. Aaron és Sheri hívő emberek, ezért arra kérnek mindenkit, imádkozzanak értük. Ha, valakinek nem áll módjában segíteni, akkor annyit kérünk, ossza meg történetüket az ismerőseivel."

A gyászoló családot a www.gofundme.com oldalon keresztül lehet támogatni.