Nem akarta lefújni az esküvőt egy amerikai pár, ezért egy bábúval helyettesítették a vőlegényt, miután a férfi rosszul lett és kórházba került.

Egy bábúval helyettesítette egy amerikai menyasszony a vőlegényét az esküvűjökön, miután a férfi rosszul lett és kórházba kellett szállítani - írja a Daily Star.

Az észak-karolinai pár nyolc éve van együtt és a járványhelyzet miatt már többször el kellett halasztaniuk a nászt. A nagy napon azonban a vőlegény ételmérgezést kapott, és kórházba szállították. A násznép ezután közösen kidolgozott egy "vészhelyzeti tervet", és egy hordozható ruhagőzölő, egy zakó és egy Ipad felhasználásával elkészítették a vőlegénypotló babát. 

A buli így a bábuval folytatódott: vele táncolt a menyasszyon és a tortát is így vágta fel, miközben a párja az iPaden követhette az eseményeket.

A DailyStar cikke szerint az eseményről készült videót már közel 900 ezren látták, a vőlegény pedig kommentben köszönte meg a vendégeknek a részvételt. A férfi azóta már kiengedték a kórházból.